ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψηφίων Συμβούλων

 Συρίγος Γεώργιος του Εμμανουήλ Επιχειρηματίας Εμπορίου

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Συρίγο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Γιώργος, ζει και δραστηριοποιείται στο Καμάρι, διατηρώντας εμπορικό κατάστημα για πάνω από δύο δεκαετίες. Γνώστης των ζητημάτων του τόπου μας, θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του καλού κοινού.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Γιώργο Συρίγο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του

 

Ηλιοπούλου-Παγώνη Γαρυφαλλιά (Λίνα) του Παναγιώτη Ελεύθερος Επαγγελματίας

Καλωσορίζουμε τη Λίνα Ηλιοπούλου στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Λίνα, έχει αφιερώσει τη ζωή της στην Οία, όπου ζει και δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου.

Ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Πολιτών της Οίας, εδώ και δέκα χρόνια, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις των Πολιτών. Η μετατροπή του Κινήματος σε Πολιτιστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο από το 2018, τη βρίσκει στη θέση της Γραμματέως μέχρι και σήμερα. Έχει συμβάλλει ακόμη στην δημιουργία του πολιτιστικού συλλόγου της Πρωτοβουλίας Νεολαίας Οίας (ΠΝΕΟ) μια οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέσω της οποίας διεξήχθησαν πολιτιστικά φεστιβάλ και αθλητικές δράσεις.

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παγώνη, έχουν δύο παιδιά, την Ίριδα και τον Ερμή. Η ίδια υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Οίας, διατελώντας ταμίας, γραμματέας και πρόεδρος, περίοδος κατά την οποία έγιναν ουσιαστικές δράσεις για να εγκριθεί και να ξεκινήσει το έργο ανάπλασης του σχολείου.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Λίνα Ηλιοπούλου , ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία

 

Χιώτης Ιωάννης (Τζαννής) Ιδιωτικός Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τον Χιώτη Τζαννή, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της. 

Ο Τζαννής έλκει την καταγωγή του από τον Καρτεράδο και διαμένει εκεί με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά.  Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ξενοδοχειακή επιχείρηση, στο παρελθόν εργάστηκε για πολλά στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά και μοναδικός του στόχος είναι να βοηθήσει από την πλευρά του για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο για το νησί μας.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Χιώτη Τζαννη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

Βαζαίου Άννα συζ. Πέτρου Ελεύθερος Επαγγελματίας

Καλωσορίζουμε τη Βαζαίου Άννα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της. 

Η Άννα κατάγεται από τη Σύμη και βρίσκεται στη Σαντορίνη από το 1994, διαμένει με την οικογένεια της στον Καρτεράδο και διατηρεί καθαριστήριο στην περιοχή. Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Βαζαίο, μητέρα μιας κόρης και γιαγιά μιας εγγονής.

Η Άννα προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια στο χωριό της , καθώς την περίοδο 2011-2014 πρώτη φορά τότε υποψήφια εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του Καρτεράδου, και ξανά το 2014 έως το 2019 ήταν εκλεγμένη στο τοπικό συμβούλιο του χωριού της. Έχει υπηρετήσει και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΘ την περίοδο 2014-2019.

Εκτός της πολιτικής της ενασχόλησης, υπήρξε ταμίας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Καρτεράδου και στον Πνευματικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Καρτεράδου  «Παναγιά η Γλυκογαλούσα» .

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Βαζαίου Άννα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

 

Καφιέρης Μηνάς του Δημητρίου Επιχειρηματίας Εστίασης

Καλωσορίζουμε τον Μηνά Καφιέρη στη Θηραϊκή Πολιτεία, που συνεχίζει να στηρίζει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Μηνάς, ασχολείται με τα κοινά της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη μας για σχεδόν 10 χρόνια.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας κατά την τελευταία Δημαρχιακή θητεία της Θηραϊκής Πολιτείας, κατά την οποία η Επιχείρηση προχώρησε με μεγάλα έργα, συγκρατημένες οικονομικές δαπάνες αλλά και με τις περισσότερες δημοπρατήσεις των έργων που υλοποιούνται ακόμα και σήμερα.

Γεννήθηκε και κατοικεί στα Φηρά και είναι πατέρας ενός παιδιού.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μηνά Καφιέρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

 

Δρόσος Νικόλαος του Σπυρίδωνα Ιδιωτικός υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Δρόσο στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Νίκος, κατάγεται και ζει στο Εμπορείο με την οικογένεια του και είναι πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται εδώ και 20 χρόνια στην Ένωση Συνεταιρισμού Θηραϊκών Προϊόντων, ως οδηγός.

Γνωρίζει τον αγροτικό τομέα, αλλά και την αξία των προϊόντων του τόπου μας και την ανάγκη της προστασίας και ανάπτυξης τους

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Νίκο Δρόσο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

 

Παναγιώτης Βλαβιανός, ελεύθερος επαγγελματίας


Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Βλαβιανό, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της. 

Ο Παναγιώτης κατάγεται από την Οία και ζει στο Ακρωτήρι με την σύζυγο του Μαρκέλλα Βλάχου και τον γιο τους.  Εδώ και πολλά χρόνια ασκούσε το επάγγελμα του λογιστή  ως ιδιωτικός υπάλληλος, πλέον διατηρεί το δικό του γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο και έχει συμμετάσχει σε όλες τις τοπικές ομάδες του νησιού.

Είναι η πρώτη φορά που θέτει τον εαυτό του υποψήφιο στις Δημοτικές Εκλογές, πιστεύει στις πρωτοβουλίες που πρέπει να παίρνουν οι νεότεροι άνθρωποι σε συνεργασία με τους εμπειρότερους.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Παναγιώτη Βλαβιανό, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: