ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Η συμφωνία για την Πλαζ 60%- 40%, δεν επετεύχθη

 

Στην περιοχή Δάφνες, όμως όλα βρέθηκαν ΟΚ, γράφει ο Ηλίας Κωνσταντάτος!

«Και ξαφνικά ενώ τόσα χρόνια, οι καντίνες στην πλαζ πήγαιναν 60-40 χωρίς να βγάζει άχνα ο Μωυσής Δήμαρχος, αποφάσισε ότι δε θέλει να δώσει 2000€, που του ζήτησε συμβολικά η ΕΤΑΔ, για να διαχειριστεί τις καντίνες στην Πλαζ και να εισπράξει πολλαπλάσια χρήματα, τα οποία ακόμα και αν είχε κάνει ο ίδιος το διαγωνισμό θα απέδιδε σε μεγαλύτερο οικονομικό βαθμό, ενώ το κάνει αυτή τη στιγμή σε άλλες καντίνες....που ενοικίασε».

Αυτά αναγράφει στην προσβπική του σελίδα στο  facebook o Konstantatos Helias, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Βασ. Αϊβαλή, προερχόμενος από την Ώρα Πατρών.

Και συνεχίζει, εγκαλώντας τον δήμαρχο Πελετίδη, που άφησε να περάσει η καλοκαιρινή περίοδος κι ακόμη δεν έβαλε καντίνες στην Πλαζ:

«Αν για παράδειγμα ενοικίαζε την κάθε καντίνα 2000 Χ 3 = 6000 Χ 40% = 2.400€....Αλλά αυτά θα τα έδινε αβλεπί, αφού ο ίδιος ο αντιδήμαρχός του, έχει πει επί λέξη:

"Η Πλαζ πέρασε στην ΕΤΑΔ και η ΕΤΑΔ λέει πως πρέπει να βγάλει αυτή τις προκηρύξεις. Αφού ανήκει στην εταιρεία η Πλαζ, εμείς ζητήσαμε να πληρώσει για τους ναυαγοσώστες και τις εργασίες που έκανε ο Δήμος. Επίσης, έχουμε ζητήσει να κάνουμε εμείς τη δημοπρασία για τις καντίνες και τα ποσοστά από το ποσό μίσθωσης να πάνε 60-40, όπως είχαμε συμφωνήσει με την Κτηματική Υπηρεσία στο παρελθόν. Λάβαμε μια απάντηση προχθές από την ΕΤΑΔ, η οποία μας ζητά να στείλουμε τα ακριβή κόστη για όσα προτείνουμε. Συνεννοούμαστε για να συνεχίσουμε την αλληλογραφία για τις τρεις θέσεις".

Τόσο απλά....

Στον Καραγκιόζη λέει μια ατάκα:

Να κλέψεις ξέρεις ; Να κρυφτείς ξέρεις;

Αφήστε λοιπόν τους όψιμες επαναστατικές κορώνες....γιατί ακόμα και στις ΔΑΦΝΕΣ με ημερομηνία απόφασης Οικονομικής Επιτροπής 04/07, ο άνθρωπος την άδεια του στα χέρια του (για να μπορεί να εγκατασταθεί στην παραλία), θα την πήρε το νωρίτερο την επομένη ή τη μεθεπομένη.... χάνοντας το μισό καλοκαίρι.....

Και πείτε μου τώρα, ότι δεν θα αποδώσετε το 40%, όπως ορίζει ο Νόμος...

Άντε καλό βράδυ, που το παίζετε και επαναστάτες».

___________

Σημείωση: 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ, ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ : 

Λέει και για το 60-40 και για το πόσο μπορεί να υπάρχει κάλυψη, κλπ-κλπ, για όποιον ενδιαφέρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: