ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Λόγια παχιά, ουσία μηδέν ο ΑΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος!

 


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευάγγελος Αποστολάκης σχετικά με τις εκρήξεις στις αποθήκες πυρομαχικών θέτει τρία καίρια ερωτήματα

«Όποιος πατήσει τα πόδια του σε ελληνικό έδαφος, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι» δήλωνε ο ΑΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος, χωρίς ψήγμα αίσθησης του τί είπε και πότε το είπε!.

Τελικά την κάψαμε οι ίδιοι την 111ΠΜ . Σε βαθμό μάλιστα, που να νομίζει κανείς ότι βομβαρδίστηκε από εχθρικά μέσα! Όλος ο κόσμος κατακρίνει την αμέλεια που επέδειξαν αυτοί που είχαν την ευθύνη φύλαξης της Βάσης, από τον υπ. Δένδια μέχρι τον Διοικητή της , όπου βήμα πριν την απομάκρυνσή του βρίσκεται καθώς χρεώνεται τα προβλήματα και τα κενά στην πυρασφάλεια της μονάδας, που είχαν ως αποτέλεσμα της χθεσινές εικόνες στην αποθήκη πυρομαχικών. Και τελικά βγαίνουν τα μισθοδοτούμενα τρολ του Μαξίμου να στηρίξουν τους εγκληματικά υπεύθυνους κατηγορώντας την αντιπολίτευση!

Και ο ΑΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος, να ζει στον κόσμο του!

Χρειάζεται να υπενθυμίσω ακόμη ότι ήταν στόχος παρακολούθησης του κακόβουλου λογισμικού του Μαξίμου; Κι ότι μόλις το έμαθε δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί;

Στο μεταξύ, απαντήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ζητά ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευάγγελος Αποστολάκης σχετικά με τις εκρήξεις στις αποθήκες πυρομαχικών στην 111 πτέρυγα μάχης στη Νέα Αγχίαλο.

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Άμυνας θέτει τρία καίρια ερωτήματα:

  • «Γιατί έφτασε η φωτιά στις εγκαταστάσεις της 111 Πτέρυγας Μάχης;
  • Αν είχε καθαριστεί ο χώρος, τι ήταν αυτό που πυροδότησε τα πυρομαχικά;
  • Ποιο είναι το σχέδιο πυρόσβεσης και γιατί απέτυχε»;

Επίσης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης (σ.σ.: βλέπε φωτογραφία του, στην κορυφή) τονίζει ότι «υπάρχουν ευθύνες και αναμένουμε από τον Πρωθυπουργό και του Υπουργό Εθνικής Άμυνας, να διερευνήσουν εξονυχιστικά και με μεγάλη αυστηρότητα το θέμα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε δημοσιογράφος της ΕΡΤ ένα από τα πιο βασικά σενάρια ενισχύεται και από δύο κρατήρες που δημιουργήθηκαν από τις ισχυρότατες εκρήξεις. Όπως εξήγησε το πιο πιθανό είναι να υπήρχαν δύο ντάνες με βόμβες γενικής χρήσης εκτός της αποθήκης της Πολεμικής Αεροπορίας, που ίσως κάποιες από αυτές δεν χρησιμοποιούνται πλέον στα αεροσκάφη F 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: