ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Συντρίμμια το επιτελικό κράτος στην Αγχίαλο!


Η ντροπή και η καταισχύνη για όσα συνέβησαν στη Ν. Αγχίαλο, είναι βαριά, καθώς δεν είχαν συμβεί πάλι από την μεταπολίτευση και δώθε!

Ανίκανο έστω για τα βασικά της πυροπροστασίας το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη έφτασε να «εκκενώνει» F-16 από την 111ΠΜ ενώ αποθήκες πυρομαχικών εκρήγνυντο!

Σκηνές από εμπόλεμη χώρα είναι αυτές που είδαμε χθες Πέμπτη να μετατρέπουν σε στάχτη το προφίλ «αποτελεσματικότητας» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, του επιτελικού κράτους!.

Η ανεξέλεγκτη είσοδος της φωτιάς μέσα στην αεροπορική βάση και η καταστροφή της αποθήκης πυρομαχικών έφεραν στο προσκήνιο την πλήρη ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να αντιμετωπίσει έναν κίνδυνο ο οποίος ήταν ορατός ήδη από το ξέσπασμα των πρώτων πυρκαγιών στη Μαγνησία. 

Η ντροπή και η καταισχύνη για όσα συνέβησαν στη Ν. Αγχίαλο, είναι βαριά καθώς δεν είχαν συμβεί πάλι από την μεταπολίτευση και δώθε!

Όπως αποδείχθηκε, το μόνο που φαίνεται να λειτουργεί στο επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, είναι τα μηνύματα του 112 που αυτή τη φορά προειδοποιούσαν όχι για απλές πυρκαγιές αλλά για εκρήξεις.

Σημειώνεται ότι Πυροσβεστική και Αεροπορία παραμένουν  σε επιφυλακή στο σημείο έχει δημιουργηθεί μία «κόκκινη ζώνη» απαγόρευσης κυκλοφορίας και αναμένεται να πλησιάσουν την αποθήκη τα συνεργεία τόσο της Πολεμικής Αεροπορίας όσο και του Πυροσβεστικού Σώματος τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: