ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Όλα γίνονται στην ΝΔ για ένα άδειο... ζεϊμπέκικο!

 


 

Τελικά, από χθες και επισήμως χωρίς χρίσμα ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, που χόρεψε τον χορό της... βροχής για να σβήσουν οι... καημοί του! Θα κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος;

Τελικά, από χθες και επισήμως πλέον, χωρίς χρίσμα βρίσκεται ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, που χόρεψε τον χορό της... βροχής για να σβήσουν οι... καημοί του στο χορό των αποδήμων του Ελληνισμού, στο Ζάππειο!

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, «με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Υπενθυμίζεται ο σημερινός υφυπουργός Άμυνας έλαβε το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής, μετά το ατυχές ζεϊμπέκικο του Γ. Πατούλη, χάριν αιθέριων υπάρξεων που τον χειροκροτούσαν με ιαχές «να μας ζήσεις λεβέντη περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη». Αυτά που συνέβησαν στο Ζάππειο, την ημέρα που η Ελλάδα κινδύνευε να ανατιναχθεί στην 111ΠΜ και πολεμικά αεροπλάνα που είναι ταγμένα στην υπεράσπιση της πατρίδας, να φεύγουν άρον-άρον από το πολεμικό αεροδρόμιο για να σωθούν από τις εκρήξεις που συγκλόνιζαν την περιοχή!  

Αυτά που προκάλεσαν την έντονη δυσφορία στη ΝΔ, τώρα της γίνονται θηλιά στο λαιμό κια μπροστά στο αδιέξοδο που προκαλεί η επιμονή του Γ. Πατούλη να μην δέχεται το εξευτελιστικό αποτέλεσμα, στη ΝΔ από χθες ήδη, γίνονται προσπάθειες, ο νυν περιφερειάρχης να πειστεί να κάνει πίσω.

Ωστόσο στελέχη του περίγυρου τιυ Μαξίμου, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι η εν λόγω κίνηση δεν φαίνεται ότι θα αποδώσει καρπούς. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο Γιώργος Πατούλης έχει ισχυρά ερείσματα σε «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς που στέκονται στο πλευρό του και θεωρούν λαθεμένη την απόφαση Μητσοτάκη να ταπεινώσει τον πρώτο «γαλάζιο» περιφερειάρχη, για μια ζεϊμπεκιά!

Το ενδεχόμενο να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος συζητούν στα... προεκλογικά πηγαδάκια της ΝΔ!

Τελικά, μέρες προεκλογικές που διανύουμε, όλα μπορούν να γίνουν για ένα άδειο... ζεϊμπέκικο στην ΝΔ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: