ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

50 εκ. ευρώ επένδυση στη Γέφυρα, αλλά άγνωστα τα έσοδα!


Αναφορά
στο πλαίσιο τακτικών εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης στα καλώδια και τις εξωτερικές επιφάνειες των πυλώνων, που ξεκίνησαν...

Από την έναρξη λειτουργίας της Γέφυρας  Ρίου-Αντιρρίου το 2004, μέχρι σήμερα, έχουν υλοποιηθεί επενδύσεις της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά δεν ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Πάνος Λούκας το ύψος των εσόδων από τα διόδια, που έχουν καταντήσει βραχνάς για τους διερχομενους οδηγούς!

Τα παραπάνω αναφέρονται στο πλαίσιο τακτικών εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης στα καλώδια και τις εξωτερικές επιφάνειες των πυλώνων, που ξεκίνησαν στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. 

Οι εργασίες της 7μελούς ομάδας αλπινιστών αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις αρχές Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης, η κίνηση στη Γέφυρα διεξάγεται κανονικά.

Πρόκειται για άτομα με υψηλή εξειδίκευση, που ήρθε όπως κάθε καλοκαίρι από τη Γαλλία αποκλειστικά για την επιθεώρηση και τις εργασίες συντήρησης καλωδίων και πυλώνων.

Η ΓΕΦΥΡΑ, εταιρεία παραχωρησιούχος της ζεύξης Ρίου-Αντιρρίου, έδωσε στη δημοσιότητα  φωτογραφίες από τις εργασίες πάνω στους πυλώνες.

Οι εξειδικευμένες δραστηριότητες συντήρησης αποτελούν μέρος της υποχρέωσης της ΓΕΦΥΡΑ, ως μέλος του δικτύου της VINCI Highways, για την ασφάλεια και τη δομική συντήρηση του Έργου. 

Αποκλειστικά για την τρέχουσα διετία 2023-2024, η ΓΕΦΥΡΑ εκτιμά ότι θα δαπανήσει €7,4 εκ. σε βελτιώσεις, επισκευές, ενόργανη δομική παρακολούθηση και εργασίες συντήρησης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Πάνος Λούκας δήλωσε σχετικά: «Εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία της VINCI Highways, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων υπό παραχώρηση παγκοσμίως, στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, αναβαθμίζουμε διαρκώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Από την έναρξη λειτουργίας της Γέφυρας το 2004 μέχρι σήμερα έχουμε υλοποιήσει επενδύσεις της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Φυσικά δεν ανέφερε  το ύψος των εσόδων από τα διόδια, που έχουν καταντήσει βραχνάς για τους διερχομενους οδηγούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: