ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Θαυμάστε πως λικνίζεται εν μέσω πυρκαγιών!

 


Τα σφιχταγκαλιάσματα δεν έλειψαν, όπως και τα χειροκροτήματα, που κάλυπταν τους ήχους ακόμη και των εκρήξεων! Τέτοια ήταν η στενοχώρια των αποδήμων!

Ο... αγαπούλας χορευτούλης Περιφρειάρχης Αττικής δεν... μπορούσε να μην χορέψει ζεϊμπέκικο και να αφήσει ανικανοποίητο το αίτημα των αποδήμων του Ελληνισμού, που εν μέσω καταστροφικών πυρκαγιών και  ανατινάξεων εκρηκτικών, σήκωσαν στο πόδι ολόκληρη την ηγεσία του Στρατεύματος, ώθησαν σε εκκένωση μίας αεροπορικής βάσης, από τα εναέρια μέσα της και μίας παρακείμενης πόλης  από τον κίνδυνο για τους πολίτες που δέχθηκαν το ωστικό κύμα και τα θραύσματα από τα βλήματα που εξεράγησαν!

Κι ήταν όντως σοβαρός ο λόγος για το στήσιμο αυτού του γλεντιού στο Ζάππειο. Λόγος που ξεπερνούσε ακόμη και το ολοκαύτωμα της χώρας! Ο κύριος πρωθυπουργός πρόσφατα είχε αποδώσει το δικαίωμα ψήφου στους αποδήμους, χωρίς αστερίσκους. Μόνον να έρουν να ψηφίσουν ΝΔ!

Το ότι απόδημοι βουλευτές δεν πρόκειται να εκλεγούν σε χωριστή λίστα δεν έχει σημασία. Αρκεί που θα ψηφίσουν για να εκλεγούν βουλευτές στην Αχαΐα στην Ηλεία, στην Καβάλα  κι όπου αλλού, αλλά όχι στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ στην Ασία, στην Αφρική!  

Αιθέριες υπάρξεις χειροκρότησαν τον περιφερειάρχη τους, που χόρεψε γι αυτές το ζεϊμπέκικό του, με τον ανδροπρεπές ύφος του. Άλλο εάν αργότερα έπεσε γονυπετής ζητώντας συγγνώμη, μην χάσει το χρίσμα!

Τα σφιχταγκαλιάσματα δεν έλειψαν, όπως και τα χειροκροτήματα, που κάλυπταν τους ήχους ακόμη και των εκρήξεων! Τέτοια ήταν η στενοχώρια των αποδήμων!

Αλλά γιατί να στενοχωρηθούν για μία πατρίδα που την γνωρίζουν εκ του μακρόθεν, δεν ζουν την πικρή καθημερινότητά της και δεν αγωνιούν για το αύριό της. Τους αρκεί ότι τώρα θα μπορούν με έμφαση να δηλώνουν «αϊ αμ γκρηκ»!  

Και μην νομίσει κανείς ότι ενδιαφέρονται περισσότερο οι Κικίλιες, Βορίδηδες,  Μηταράκηδες, Μητσοτάκηδες και άλλοι. Εάν τους ένοιαζε θα είχαν φροντίσει να μην καίγεται η χώρα ολόκληρη  κοντά δύο εβδομάδες τώρα.

Προσέχτε τις φωτογραφίες να δείτε πόσο λικνιστό είναι το ζεϊμπέκικο του... Πα(τα)τούλη, διότι αυτό θα πάρουν ως εικόνα από το Κρηκ οι ομογενείς του... αγαπούλα περιφερειάρχη!    

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: