ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΕΚΠ: Αναστολή πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας


 

Έχουν ξεσαλώσει οι διαχειριστές κόκκινων δανείων με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα ως κοινούς εγκληματίες!

Από την Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, εδόθη στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία γίνεται γνωστό ότι, κατόπιν προσφυγής της επήλθε αναστολή πλειστηριασμού  λαϊκής κατοικίας και διευθέτηση του χρέους, δανειολήπτη Καλεί δε «κάθε οφειλέτη που βρίσκεται σε αυτή την θέση η νιώθει ότι θα έρθει σε αυτή τη θέση, να επικοινωνήσει  με το ΕΚΠ  στα τηλέφωνα 2610.226.300 και 6980.303.333».

«Έπειτα από ενέργειες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας,  επιτεύχθηκε αναστολή πλειστηριασμού πρώτης εργατικής – λαϊκής κατοικίας στην πόλη μας .

Ο συνάδελφος που ανήκει στον κλάδο των οικοδόμων  και  θα του πλειστηριαζόταν το σπίτι  σε συμβολαιογράφο της Πάτρας την Παρασκευή 7 Ιουλίου ήρθε άμεσα σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο και έπειτα από ενέργειες της Διοίκησης πετύχαμε αναστολή του πλειστηριασμού και έναρξη διαδικασίας ρύθμισης του δανείου.

Η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά με πιέσεις, εκβιασμούς, παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών από τράπεζες και funds  συνεχίζεται και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Έχουν ξεσαλώσει οι διαχειριστές κόκκινων δανείων με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα ως κοινούς εγκληματίες.

Αυτή η αθλιότητα θα τσακιστεί από τον αγώνα του λαού

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί κάθε οφειλέτη που βρίσκεται σε αυτή την θέση η νιώθει ότι θα έρθει σε αυτή τη θέση, να επικοινωνήσει  με το ΕΚΠ  στα τηλέφωνα 2610.226.300-6980303333.

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: