ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Θηραϊκή Πολιτεία: Αναγγελία υποψήφιου συμβούλου

 Αρβανίτης Νικόλαος του Μιχαήλ - Επαγγελματίας Εστίασης

Καλωσορίζουμε τον Νικόλαο Αρβανίτη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Νίκος, ζει και δραστηριοποιείται στο Μεγαλοχώρι, στον τομέα της εστίασης. Ενεργός πολίτης που ενδιαφέρεται για το χωριό του, προσέφερε και συνεχίζει εθελοντική εργασία στην  κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Γνωρίζοντας καλά τα θέματα του χωριού του, αποφασίζει πλέον να ασχοληθεί με το καλό κοινό του τόπου μας

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Nίκο Αρβανίτη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: