ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

ΚΕΔΕ: Οργή κατά Μητσοτάκη και Μπακογιάννη

Άνω κάτω βρίσκεται η ΝΔ μετά την πρωτοφανή απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη να στηρίξει τον ανιψιό του Κ. Μπακογιάννη  στις εκλογές στην ΚΕΔΕ. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΚΕΔΕ και γαλάζιο στέλεχος Λάζαρος Κυρίζογλου, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του πρωθυπουργού.

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και από κανένα κόμμα στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Δηλαδή, πριν γίνουν οι δημοτικές εκλογές, πριν δούμε τα αποτελέσματα να λέμε τι θα κάνουμε μετά τις δημοτικές εκλογές» ανέφερε μιλώντας στο Smile Tv.

Όπως είπε με νόημα ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, «γνωρίζουμε ότι η θητεία μας λήγει μέχρι να εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, περίπου τον Μάρτιο. Εγώ δεν βάζω το τηγάνι στη φωτιά, να καεί το λάδι να αρπάξει φωτιά και το σπίτι και μετά πάω να πιάσω τα ψάρια. Πρώτα πιάνεις τα ψάρια και μετά τα τηγανίζεις. Εδώ ορισμένοι, τα ψάρια είναι στο γιαλό, δηλαδή, δεν έγιναν ακόμη οι δημοτικές εκλογές και αυτοί βάλαν τηγάνι στη φωτιά. Αυτό έχω να πω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: