ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Φωτιά στη Ναυπακτία: Παραλίγο να πέσει Canadair


Την ώρα που το αεροσκάφος επιχειρούσε στο σημείο, «βρήκε» το κάτω του μέρος στην κορυφή δένδρου σπάζοντας κλαδιά και παρ' ολίγον να συμβεί ατύχημα!

Σοβαρό ατύχημα παραλίγο να συμβεί με Canadair, την ώρα που επιχειρούσε στη κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Πλατανίτη Ναυπακτίας.

Την  ώρα που το αεροσκάφος επιχειρούσε στο σημείο, «βρήκε» το κάτω του μέρος πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να σπάσουν κλαδιά.

Σημειώνεται ότι η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) σε δασική έκταση στον Πλατανίτη Ναυπακτίας, με επίγειες και εναέριες δυνάμεις να κινητοποιούνται για την κατάσβεσή της. Μάλιστα οι κάτοικοι δέχτηκαν μήνυμα από το 112 που προειδοποιούσε «αν βρίσκεστε στην περιοχή Μολύκρειο και Φραγκέικα απομακρυνθείτε προς Αντίρριο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», ενώ νωρίτερα είχαν λάβει προειδοποίηση, αν βρίσκονται στην περιοχή  Άνω Πλατανίτης, να απομακρυνθούν προς Ναύπακτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: