ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

100 παιδιά κατασκήνωσης με διάρροιες στο νοσοκομείο

 


Από βραδύς είχαν φάει χοιρινό σε καλαμάκι και λουκάνικο

Περίπου 100 παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν ιδιωτική κατασκήνωση στο Γραμματικό Αττικής, ορισμένα εκ των οποίων νοσηλεύονται σε νοσοκομεία των Αθηνών με έντονες στομαχικές διαταραχές και υψηλό πυρετό, συμπτώματα που πιθανόν να οφείλονται σε ιογενή γαστρεντερίτιδα όπως υποστηρίζουν και οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης.

Ωστόσο κάποιοι γονείς εκφράζουν αμφιβολίες, και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους δηλητηρίαση, είτε από το φαγητό, είτε από το νερό, κάτι το οποίο επίσης διαψεύδει η διεύθυνση της κατασκήνωσης. Ωστόσο το βράδυ είχαν φάει χοιρινό σε καλαμάκι και λουκάνικο και το πρωί της Δευτέρας σηκώθηκαν με κοψίματα και διάρροιες, που οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: