ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ο «πόλεμος» διαρροών Ανδρουλάκη - Δούκα για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και οι αιχμές

Χάρης Δούκας και Νίκος Ανδρουλάκης
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Αλλεπάλληλες διαρροές για την ημερομηνία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα, με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο τελευταίος για τον οδικό χάρτη που πρότεινε στα όργανα του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το , λίγο μετά την πρόταση του Χάρη Δούκα για εκλογές ηγεσίας στις 3 και 10 Νοεμβρίου, από το ΠΑΣΟΚ ανέφεραν ότι «η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα. Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη».«Ως εκ τούτου, θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος» συμπλήρωναν από το ΠΑΣΟΚ.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση από το επιτελείο του Χάρη Δούκα προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, ανταπαντώντας στις αιχμές περί βιασύνης και κακού συμβούλου.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας στην κεντροαριστερά διεξήχθη στις 12 Νοεμβρίου του 2017, την ημέρα δηλαδή του Μαραθωνίου. Στις εκλογές αυτές συμμετείχε και ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης ως υποψήφιος. Όντως, λοιπόν, η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος» ανέφεραν από το επιτελείο του Χάρη Δούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: