ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Αναστέλεται το καθημερινό ημερήσιο φύλλο της «Αυγής»

Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο της καθημερινής ΑΥΓΗΣ, Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.


Σύμφωνα με ενημέρωση του Istologiou θα κρατηθούν το Κυριακάτικο φύλλο και τα διαδικτυακά Μέσα- Δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις.- Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο εξορθολογισμού της λειτουργίας των ΜΜΕ που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Ανασυτέλλεται, από σήμερα, η ημερήσια έκδοση της εφημερίδας «Αυγή» έπειτα από 72 χρόνια παρουσίας στον εκδοτικό χώρο της αριστερής ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του επιβεβαιώθηκαν μετά από τηλεφώνημα του Istologiou G. Mosxou, στα γραφεία της εφημερίδας, θα παραμείνει το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας, καθώς και οι διαδικτυακές εκδόσεις. Την απόφαση έλαβαν το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το ΔΣ της εκδοτικής εταιρείας, ενημερώνοντας, πριν τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνουν απολύσεις καθώς η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο εξορθολογισμού της λειτουργίας των ΜΜΕ που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το σταθμό Στο Κόκκινο 105,5, την εφημερίδα «Αυγή» και τους διαδικτυακούς ιστότοπους avgi.gr και left.gr. 

Η προηγούμενη προσπάθεια να ανασταλεί το καθημερινό  φύλλο είχε γίνει το 2022, αλλά σταμάτησε μετά από κινητοποιήσεις των εργαζομένων και παρεμβάσεις των στελεχών του κόμματος, της περιόδου εκείνης.

Η προβληματική λειτουργία της εφημερίδας είναι γνωστή από εικοσαετίας τουλάχιστον, παρά τις σχετικές αναδιαρθρώσεις που επιχειρήθηκαν. Η χαμηλή κυκλοφορία της την οδήγησε σταδιακά στο οικονομικό τέλμα, ακολουθώντας την πτωτική πορεία  μεγάλων εντύπων της Αριστεράς στην Ευρώπη!

Πάντως ανακοίνωση ακόμη,  δεν είδε το φως της δημοσιότητας από ανάρτηση του σημερινού σάιτ της εφημερίδας, αλλά ούτε και από το σάιτ του κόμματος, αν και οι πληροφορίες είναι απολύτως έγκυρες.

ΑΥΓΗ: Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου για την εφημερίδα

Εφημερίδα ΑΥΓΗ 
Αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή» με σκοπό την αναβάθμιση της κυριακάτικης έκδοσης και της ιστοσελίδας “avgi.gr”

Από την ιστοσελίδα της εφημερίδας  δόθηκε μόλις τώρα στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του οικονομικού εξορθολογισμού και με δεδομένη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον βασικό μέτοχο, την αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή» με σκοπό την αναβάθμιση της κυριακάτικης έκδοσης και της ιστοσελίδας “avgi.gr”

Σημειώνουμε ότι τα τελευταία χρόνια, σε συνάρτηση και της επικρατούσας κατάστασης στα έντυπα μέσα, οι πωλήσεις της καθημερινής έντυπης έκδοσης σ΄ όλη τη χώρα δεν ξεπερνούν κατά μέσο όρο  τα 750 φύλλα ημερησίως.

Το διοικητικό συμβούλιο θα παρουσιάσει το πλάνο του για τον εκσυγχρονισμό του Μέσου και τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Καλούμε τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες που αποτελούν διαχρονικά τη δύναμη της εφημερίδας, να τη στηρίξουν και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αθήνα, 25/06/2024»


Δεν υπάρχουν σχόλια: