ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Απάντηση στις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Ο Στ. Κασσελάκης ζήτησε σήμερα έλεγχο από ορκωτούς λογιστές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Θα το αποδεχτούν;» ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η απάντηση του Π. Μαρινάκη στις ερωτήσεις για τις καταγγελίες του Στ. Κασσελάκη για μαύρο χρήμα στα κόμματα, δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη χρωστάει κοντά μισό δισεκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες και δεν ξέρει κανείς πώς και αν το ξεχρεώνει. Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ των «αδιευκρίνιστων» έκανε μια πανάκριβη προεκλογική καμπάνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, συγκεκριμένη τροπολογία για τη διαφάνεια στα κόμματα, όπου ζητά την ανάρτηση των ισολογισμών και κάθε δαπάνης των κομμάτων στη «Διαύγεια». Η ΝΔ δεν την έχει αποδεχτεί. Ο Στ. Κασσελάκης ζήτησε σήμερα έλεγχο από ορκωτούς λογιστές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Θα το αποδεχτούν;».

Αν πραγματικά θέλουν να έρθουν «όλα στο φως» ιδού η Ρόδος. Αλλιώς ομολογούν ότι έχουν πολλά να κρύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: