ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης προς Τσίπρα: «Ελα ανάλαβε και θα είμαι στρατιώτης!



«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε για να ρευστοποιηθεί σε ένα κεντρώο σχήμα με συμφωνίες κορυφής έξω από την κοινωνία» αναφέρει ο πρόεδρος Κασσελάκης!

Κλιμακώνεται η εσωκομματική ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την χθεσινή ανάρτηση – βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη με την οποία απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα.

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού αναφέρεται στον σεβασμό που είχε για τον Αλ. Τσίπρα από τον πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε για να ρευστοποιηθεί σε ένα κεντρώο σχήμα με συμφωνίες κορυφής έξω από την κοινωνία» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται την ευκαιρία να διεκδικήσει να κυβερνήσει και επιτέλους να δικαιώσει τις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών».

Και όπως γράφει, «με αίσθημα ιστορικής ευθύνης», καλεί τον Τσίπρα να αναλάβει, και ο ίδιος θα είναι ένα συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά του. Σημειώνει συγκεκριμένα: «Έλα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή».

Σε άλλο σημείο αναφέρει ο Στ. Κασσελάκης:

«Δεν είμαι κολλημένος με την καρέκλα – άλλωστε δεν πρόλαβα και να καθήσω. Έτρεχα από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη δίνοντας τον αγώνα. Προτιμώ να είμαι στρατιώτης στη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα παρά στρατηγός σε κομματικό εμφύλιο. Αλέξη, πάμε;» αναφέρει, παραφράζοντας το «Χάρη, πάμε;» που είπε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στον Χάρη Δούκα στηρίζοντας τον για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος κύκλοι του Αλ. Τσίπρα αναφέρουν ότι είναι άδικη η κριτική πως δεν δήλωσε πρόθεση να ανταποκριθεί για οικονομική στήριξη της Αυγής. Αυτό θα το κάνει μόλις επιστρέψει στη χώρα. Με αυτά διακρίνεται φως ελπίδας για επαναλειτουργία της Αυγής; Είναι το ερώτημα. Αλλά το θηριώδες έλλειμμα κάθε χρόνο πως θα καλυφθεί  είναι το επόμενο ερώτημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: