ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Διαμαρτυρία στον Άγιο Νικόλαο για το θάνατο του Αντώνη

Πανό για Αντώνη Καργιώτη
neakriti.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, την Πέμπτη (5/9) με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Αντώνη Κσαριώτη, που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλος του «Blue Horizon» τον πέταξε στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να ανέβει στο πλοίο. 

Στον τόπο καταγωγής του Αντώνη Καργιώτη, στον Άγιο Νικόλαο, συντοπίτες του και μέλη συλλόγων και συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία, με συνθήματα και πανό στα χέρια, απαιτώντας να μην υπάρξει «καμία συγκάλυψη στο έγκλημα». 

Παράλληλα οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία μέχρι και τη Λίμνη του Αγίου Νικολάου.

 

Πορεία για τον Αντώνη Καργιώτη
anatolh.com

 

Όπως ανέφεραν, μεταξύ άλλων στο κάλεσμά τους «δε θα αφήσουμε να ξεχαστούν οι φρικτές εικόνες της δολοφονίας του 36χρονου συντοπίτη μας Αντώνη Καρυώτη, από τον καταπέλτη του πλοίου "Blue Horizon" ώστε να μην επαναληφθεί αυτή η ρατσιστική κτηνωδία» και πως «το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί. Ήταν ακόμα ένα έγκλημα που γέμισε οργή. Είτε με τα κέρδη τους είτε με τη ζωή».

Το κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο οποίο ανταποκρίθηκαν σωματεία, φορείς αλλά και πολίτες του Αγίου Νικολάου, έκαναν ο Σύλλογος εργαζόμενων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, η Ομάδα Γυναικών Αγίου Νικολάου (μέλος της ΟΓΕ), το Συνδικάτο Εργαζόμενων Επισιτισμού - Τουρισμού «ΤΑΛΩΣ» και ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λασιθίου.

 

Πανό για Αντώνη Καργιώτη
neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: