ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Ανατριχιαστικό φάουλ από το Λιμενικό Σώμα

Ανατριχιαστικό φάουλ από το Λιμενικό Σώμα

Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI)

 

«Λιβανωτός» από το Λιμενικό Σώμα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής Πολιτικής όπως στα χρόνια της χούντας στη χώρα μας!

Στα αυταρχικά καθεστώτα οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας βρίσκονται αποκλειστικά στην υπηρεσία των κυβερνώντων, για τη διαιώνιση της εξουσίας τους και την επιβολή της θέλησής τους πάνω στον λαό.

Αντίθετα στις δημοκρατίες, επειδή ρόλος τους είναι η ασφάλεια της χώρας και των πολιτών, κρατούν μια νομοθετημένη πολιτική ουδετερότητα, ώστε να γίνεται ομαλά η αλλαγή των κυβερνήσεων.

Αυτόν τον κανόνα παραβίασε αργά το βράδυ της Τετάρτης το Λιμενικό Σώμα με μια απαράδεκτη ανάρτηση στο Χ.

Συγκεκριμένα ο χειριστής του λογαριασμού του Λιμενικού Σώματος έγραψε: «Η ασφάλεια λιμένων και επιβατών είναι αδιαπραγμάτευτη και πρώτη προτεραιότητα για τον Πρωθυπουργό προσωπικά, την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής».

Εκτός από το ασύντακτο της φράσης, θυμίζει ανατριχιαστικά ανακοινωθέν της Χούντας. Μόνο εκεί το Λιμενικό θα λιβάνιζε με την «πρώτη προτεραιότητα για τον Πρωθυπουργό».

Η ανάρτηση του Λιμενικού Σώματος:

 
 
12.1K
Views
 
Τα σώματα ασφαλείας βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνουν τους πολίτες για τη δράση τους και να τους προειδοποιούν για πιθανούς κινδύνους, όχι για να κάνουν κυβερνητική προπαγάνδα.

Αν η χώρα μπει σε αυτόν τον κατήφορο, στο ΓΕΕΘΑ δεν θα χαιρετάνε τη σημαία αλλά το πορτραίτο του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Γ.Μπ. (του Documentonews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: