ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Στα νοσοκομεία τον υποδέχονται αληθινοί γιατροί

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον γιατρό στο Παπανικολάου
 
 
ΟΕΝΓΕ: «Να πούμε κι ένα ευχαριστώ στον υπουργό Υγείας που δεν γίνονται προσλήψεις και που κάνουμε πρόσθετες εφημερίες για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία»!

Με σκαιό ύφος απάντησε στην κραυγή αγωνίας του γιατρού στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τις τεράστιες ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Άδ. Γεωργιάδης μιλώντας σε άκρως προσβλητικό τόνο και κραυγάζοντας, όπως συνήθως κάνει στα τηλεοπτικά παράθυρα, εναντίον του προέδρου της ΕΝΙΘ και γιατρού στο «Παπανικολάου», Χρήστου Καραχρήστου ο οποίος του υπογράμμιζε την ανάγκη για μόνιμες προσλήψεις στο νοσοκομείο αλλά και στο ΕΣΥ, δήλωσε ότι «αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι».

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, τον  απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Άδωνις Γεωργιάσδης γιατρπο στο Παπανικολάου, που του επισήμανε τις τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο.

«Να πούμε κι ένα ευχαριστώ στον υπουργό Υγείας που δεν γίνονται προσλήψεις γιατί... δε γίνεται να γίνουν. Επίσης να ευχαριστήσουμε που κάνουμε πρόσθετες εφημερίες για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία και φορολογούμαστε γι' αυτές με 35%. Επιπλέον, μεγάλη ευγνωμοσύνη που για να σταματήσουν οι σερί εφημερίες στα νησιά πρέπει να πάθουμε εγκεφαλικό και να νοσηλευτούμε» σημειώνει καυστικά η ΟΕΝΓΕ, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα νοσηλευτικά ιδρύματα, για τα οποία η κυβέρνηση αδιαφορεί πλήρως

«Εδώ, ο λαλίστατος υπουργός, όταν του επισημαίνει τα προβλήματα ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ Χρήστος Καραχρήστος, αυτός τον προτρέπει να ζητήσει προσλήψεις και κίνητρα για να έρθουν γιατροί στο σύστημα από το ΚΚΕ, αφού είναι κομμουνιστής και υποστηρίζει το ΚΚΕ… Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν μη τι άλλο!» προσθέτουν οι νοσοκομειακοί γιατροί και τονίζουν αιχμηρά ότι:

«Επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι στις επισκέψεις του υπουργού στα νοσοκομεία ανά την Ελλάδα δεν τον υποδέχεται κανένας γιατρός από αυτούς τους φανταστικούς θαυμαστές του που του στέλνουν συγχαρητήρια στα social media, αλλά μόνο αληθινοί γιατροί που επισημαίνουν και διαμαρτύρονται για τα προβλήματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε να μιλά σε άκρως προσβλητικό τόνο και κραυγάζοντας, όπως συνήθως κάνει στα τηλεοπτικά παράθυρα, εναντίον του προέδρου της ΕΝΙΘ και γιατρού στο «Παπανικολάου», Χρήστου Καραχρήστου ο οποίος του υπογράμμιζε την ανάγκη για μόνιμες προσλήψεις στο νοσοκομείο αλλά και στο ΕΣΥ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι» και πως αυτά «τα λέει το ΚΚΕ» και «δεν σηκώνω τέτοια εγώ».

«Μεγαλειώδη ψέματα και θορυβώδεις δηλώσεις» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την «κατόπιν εορτής» εξαγγελία Μητσοτάκη για επίδομα από 200 έως 600 ευρώ σε γιατρούς που θα στελεχώσουν θέσεις σε «άγονες» περιοχές.

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επαναλαμβάνοντας ότι η στήριξή του ΕΣΥ δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, «όπως υποκριτικά γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» ο πρωθυπουργός καθώς «εάν ήταν προτεραιότητα, δεν θα περίμενε να φτάσει “ο κόμπος στο χτένι” για να ανακοινώσει κάποια μέτρα προσέλκυσης υγειονομικού προσωπικού, μπροστά στον φόβο της κοινωνικής κατακραυγής. Κι αυτά τα, “κατόπιν εορτής”, μέτρα θα λάμβαναν υπόψη τις αυξημένες ανάγκες διαβίωσης».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: