ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Αυθαιρεσίας το ανάγνωσμα - Τα μπιτς μπαρ καλά κρατούν

Ρόδος: Το beach bar που σφραγίστηκε ένα 48ωρο για τις πλωτές ξαπλώστρες καλεί σε πάρτι 24 ώρες μετά

 

500 καταγγελίες για παράνομη κατάληψη αιγιαλού, έχουν γίνει στην Πρέβεζα, 350 στην ανατολική Αττική, 350 στη Χαλκιδική, 300 στις Κυκλάδες και 300 στα Δωδεκάνησα. Κι είναι ακόμη αρχές καλοκαιριού!


Το όργιο παρανομίας αλλά και θράσους συνεχίζεται σε πολλά μπιτς μπαρ στη  Ρόδο, καθώς παρά την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να σφραγίσει για 48 ώρες παρανομούσα επιχείρηση, εκείνη όχι μόνο λειτούργησε κανονικά, αλλά ο ιδιόκτητης απηύθυνε και διαδικτυακό κάλεσμα σε πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει πως πέρασε κλιμάκιο την προχθες Τετάρτη, από την επιχείρηση, και αναμένεται πρωτόκολλο κατεδάφισης ενώ θα ανακοινωθεί και πρόστιμο στην επιχείρηση.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση όμως δεν είναι η μόνη που παρανομεί. Και σε άλλες παραλίες στη Ρόδο οι ξαπλώστρες έχουν μπει σχεδόν μέσα στο νερό και σε καμία περίπτωση δεν απέχουν τέσσερα μέτρα από τον αιγιαλό.

«Μαγαζιά συνεχίζουν ακόμα να αυθαιρετούν, να μην συμμορφώνονται με τα διάφορα πρωτόκολλα κατεδάφισης, απομάκρυνσης, με τις υποδείξεις αρχαιολογικής υπηρεσίας, νεοτέρων μνημείων, με τις οδηγίες των αρχών», είπε  ο Χρήστος Μαλλιαράκης, μέλος δικτύου για την προάσπιση του δημόσιου χώρου «Ομπρέλα».

Καταγγελίες για επιχειρήσεις χωρίς άδεια και ξενοδοχειακές μονάδες που καταλαμβάνουν όλη την παραλία, έγιναν και στη Θάσο.

Και ενώ βρισκόμαστε στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν οι καταγγελίες στην εφαρμογή Mycoast έχουν ήδη φθάσει τις 3.000. Συγκεκριμένα, 500 καταγγελίες έχουν γίνει στην Πρέβεζα, 350 στην ανατολική Αττική, 350 στη Χαλκιδική, 300 στις Κυκλάδες και 300 στα Δωδεκάνησα. Και ακόμη 1200 σε άλλες παραλίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: