ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Σ. Φάμελλος: Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε υπηρεσίες στη χώρα, στην κοινωνία και την πατρίδα

 Σ. Φάμελλος: Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε υπηρεσίες στη χώρα, στην κοινωνία και την πατρίδα



Δήλωση του Προέδρου της K.O. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις Σέρρες

«Στο πλαίσιο της προεκλογικής εξόρμησης για τις ευρωεκλογές, επισκεπτόμαστε σήμερα την περιφερειακή ενότητα Σερρών με ένα γεμάτο πρόγραμμα συναντήσεων, μαζί με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και τις συντρόφισσες και τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Καλούμε τους πολίτες, στις εκλογές της 9ης Ιουνίου, να ψηφίσουν και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Διότι το ζήτημα των ευρωεκλογών δεν είναι οι επιπτώσεις των αποτελεσμάτων στη λειτουργία των κομμάτων αλλά τι Ευρώπη και τι Ελλάδα θα έχουμε την επόμενη μέρα.

Είναι γεγονός ότι χρειαζόμαστε μια καλύτερη Ευρώπη. Γιατί η Ευρώπη, ειδικά το τελευταίο διάστημα, αποδείχτηκε αδύναμη στην Ουκρανική κρίση, στην ενεργειακή κρίση αλλά και στα θέματα της κοινωνικής πολιτικής. Οι περιφέρειες απομακρύνονται από την Ευρώπη. Το δημογραφικό πρόβλημα χτυπάει την πόρτα της περιφερειακής ενότητας Σερρών.

Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στην περιοχή. Ήδη ενημερωθήκαμε στην πρώτη μας επίσκεψη στη ΔΕΥΑΣ για τη συγχώνευση και ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ. Η κυβέρνηση έχει βάλει στο μάτι το νερό, τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης των Δήμων. Υπάρχουν επίσης σοβαρότατα ζητήματα στο Νοσοκομείο Σερρών, όπου σήμερα υπάρχει κινητοποίηση για το θέμα της στελέχωσης, και σοβαρά προβλήματα όσον αφορά τους αγρότες, και αναφέρομαι στις κουτσουρεμένες ενισχύσεις τους και την ΚΑΠ.

Οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν στην κάλπη των ευρωεκλογών γιατί είναι θέμα δημοκρατίας. Η αποχή θα είναι συγχωροχάρτι για τον κ. Μητσοτάκη. Θα είναι συγχωροχάρτι για την ακρίβεια, για τα υπερκέρδη των λίγων, για τα μεγάλα προβλήματα στην Υγεία και την Παιδεία, για τις παραβιάσεις του κράτους δικαίου και της Δικαιοσύνης.

Η ψήφος των πολιτών πρέπει να δίνει προοπτική και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Γι` αυτό χρειάζεται προοδευτική προοπτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να είναι και ισχυρή αντιπολίτευση, με μια συγκεκριμένη προγραμματική πρόταση, με τη δυνατότητα για μια προοδευτική κυβέρνηση αύριο. Με συγκεκριμένο πρόγραμμα και ικανότητα να επιλέγει πολιτικές χωρίς να έχει εξαρτήσεις.

Με ένα νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη, και έχοντας επιλύσει σοβαρά προβλήματα που ανέκυψαν μετά τις βουλευτικές εκλογές, είμαστε εδώ, πρώτα απ` όλα για να προσφέρουμε υπηρεσίες στη χώρα, στην κοινωνία και την πατρίδα.

Δεν πάμε στις εκλογές για τις καρέκλες μας, δεν είμαστε οπαδοί της οικογενειοκρατίας, συμμετέχουμε στην πολιτική για την κοινωνία. Ο στόχος μας είναι μία καλύτερη κοινωνία.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο Σ. Φάμελλος, δήλωσε:

«Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για μια καλύτερη Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη. Για το λόγο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρέπει να έχει το καλύτερο δυνατό ποσοστό για να υπηρετήσει την κοινωνία.

Προφανώς και ο στόχος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ να έχουν τον αριθμό δύο μπροστά στο ποσοστό τους, για να υπάρχει ένα μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη, όπως για τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα, όπως να υπάρξει στελέχωση του νοσοκομείου στις Σέρρες, όπως να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΥΑ Σερρών.

Η στάση μας στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια στάση αισιοδοξίας.

Συμμετέχουμε στην πολιτική για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα, αλλιώς θα πηγαίναμε σπίτια μας. Δεν είμαστε όμως οπαδοί της ατομικής λύσης, της ιδιώτευσης στάσης στην κοινωνία. Είμαστε ενεργοί πολίτες. Συλλογικότητα και ενότητα είναι οι αρχές και αυτό είναι και η επιλογή και για το κόμμα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: