ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Προσοχή στις ασθένειες που προσβάλλουν αγρότες

 



Ενημέρωση για νοσήματα από χειρωνακτικές εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας, από την Δ./νση Δημόσιας Υγείας της ΠΔΕ

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας της ΠΔΕ στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής υγείας  θα προβεί σε ενημέρωση  πληθυσμιακών ομάδων  που απασχολούνται σε χειρωνακτικές εργασίες  και  έχουν αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από ασθένειες όπως  ο τέτανος, η λεπτοσπείρωση και  η βρουκέλλωση- μελιταίος πυρετός.

Η ενημέρωση θα γίνει στη Δημοτική Ενότητα  Κλειτορίας, στην αίθουσα της Μαθητικής Εστίας,  στις 19 Ιουνίου 2024 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00-20:30 σε πληθυσμιακές ομάδες επαγγελματιών μελισσοκόμων, αγροτών, κτηνοτρόφων  και τυροκόμων.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν οδηγίες και  ενημερωτικά φυλλάδια που αφορούν τρόπους μετάδοσης  και πρόληψης  αυτών των νοσημάτων.

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα να γίνει προληπτικός έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης για τον τέτανο και παρακαλούνται όσοι από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν να έχουν μαζί τους το Βιβλιάριο Εμβολίων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: