ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης σε ΝΔ: Απάτη τέλος - Δώστε τώρα τους όρους ρύθμισης του χρέους σας

Στέφανος Κασσελάκης σε ΝΔ: Απάτη τέλος - Δώστε τώρα τους όρους ρύθμισης του χρέους σας



Ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους: Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα. Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δις. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως.

Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους: Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα. Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δισ. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: