ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Διαγγωνισμός στην Κεντροαριστερά από τους μιντιάρχες!

 

Αποκαλυπτική η φωτογραφία από τη συνάντηση που είχαν οι συνδετημόνες Χάρης Δούκας και Χρήστος Πρωτόπαπας με τον εκδότη Νίκο Χατζηνικολάου!

Η υπόθεση της Κεντροαριστεράς έχει ήδη μετατραπεί σε ανταγωνιστικ'ό πεδίο εξωθεσμικών παραγόντων και δομημένων συμφερόντων. Με λίγα λόγια, γίνεται και θα γίνει της διαπλοκής το κάγκελο.

Να, η ιστοσελίδα powergame.gr φέρνει στη δημοσιότητα μία αποκαλυπτική φωτογραφία από τη συνάντηση που είχαν το δίδυμο του Χάρη Δούκα και του Χρήστου Πρωτόπαπα με τον εκδότη Νίκο Χατζηνικολάου.

Σημειώνει η ιστοσελίδα τα ακόλουθα:

«Κινητικότητα από αυτές που εκδηλώνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι των κομμάτων, πριν μπουν στην κούρσα, αναπτύσσει εσχάτως και μάλιστα δημοσίως ο δήμαρχος Δούκας. Εκτός από τους κομματικούς, τους βουλευτές και κάτι άλλους παραγονταραίους, βλέπει και τους πολυτιμότερους συμμάχους, που εν προκειμένω είναι οι εκδότες και οι καναλάρχες. Μ΄ έναν τέτοιο, άνθρωπο των media, τον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε την ευκαιρία να γευματίσει χθες το μεσημέρι στην «Σκορπίνα» του Νέου Ψυχικού ο Χάρης Δούκας, παρόντος του «στρατηγού» του, Χρήστου Πρωτόπαπα. Κάτι τέτοια βλέπει ο πρόεδρος Ανδρουλάκης και σε λίγο θα διαγράψει μέχρι και τον… εαυτό του. Πάντως, εσείς κρατήστε ότι ο δήμαρχος της Αθήνας, έχει αρχίσει να βλέπει κόσμο, που αμφιβάλω αν τον έχει δει σε όλη την πολιτική του ζωή ο αρχηγός Νίκος.

Να, βλέπετε πως προετοιμάζονται οι υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ή της Κεντροαριστεράς; Από τα κάτω, από τις γειτονιές που λέει και ο Χάρης Δούκας, ο οποίος όπως φαίνεται χρησιμοποίησε τον Δήμο Αθηναίων ως απλό σκαλοπατάκι για να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου, γνωστός… προοδευτικός δημοσιογράφος, φαίνεται ότι κόπτεται για την υπόθεση της Κεντροαριστεράς!

Periodista.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να βλέπετε με ποιους θα πάτε μαζί στις επόμενες εκλογές. Με αυτούς δεν θέλετε συγκλίσεις ;