ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Τον «έλουσαν» με μιλκσέικ - Η στιγμή που γυναίκα πετάει το ποτήρι

Ο Νάιτζελ Φάρατζ
EPA/TOLGA AKMEN

Με ένα πλαστικό ποτήρι μιλκσέικ στο πρόσωπο υποδέχτηκε τον ακροδεξιό Νάιτζελ Φάρατζ, μία γυναίκα στη Βρετανία έξω από παμπ στο Κλάκτον όπου βρέθηκε ο επικεφαλής του «Μεταρρυθμιστικού Κόμματος της Βρετανίας», κατά την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ενόψει των βουλευτικών εκλογών στις 4 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει ο Independent η γυναίκα αφού πέταξε το μιλκσέικ και έφυγε χαμογελώντας ενώ ορισμένοι τη χειροκρότησαν. Η αστυνομία στη συνέχεια προχώρησε στη σύλληψη μιας 25χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ν. Φάρατζ δέχεται μιλκσέικ καθώς παρόμοιο γεγονός συνέβη το 2019 στο Νιούκαστλ. Τότε, ο δράστης είχε καταδικαστεί με το να πληρώσει το καθαριστήριο.Σύμφωνα με το Reuters την Δευτέρα ο Φάρατζ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τη Βουλή των Κοινοτήτων, κίνηση η οποία χαρακτηρίζεται πλήγμα κατά των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: