ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Κ. Κόντης: Το 41% για την ΝΔ αποτελεί παρελθόν!




«Καλούμε τον κόσμο μας, της Αριστεράς αύριο στην ομιλία Κασσελάκη, στην πλ. Τριών Συμμάχων».- Ο Κουτσούμπας απόψε στην ίδια πλατεία.- Η Νέα Αριστερά συνάθροιση στο «Μηχανουργείο» με Νάσο Ηλιόπουλο!

 

Με συνέντευξη του συντονιστή της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Κόντη, ενόψει καθόδου του Στέφανου Κασσελάκη στην Πάτρα, δόθηκε το σύνθημα στις οργανώσεις του Κόμματος στην πόλη. «Καλούμε τον κόσμο της Αριστεράς, τον κόσμο μας, να κατέβει στην πλατεία Τριώνν Συμμάχων για να αποδείξουμε στο σύστημα του Μητσοτάκη, που στηρίζει την Κυβέρνηση, ότι το 41% της ΝΔ αποτελεί παρελθόν και ότι η Κυριακή 9 Ιουνίου θα αποτελέσει ένα ακόμη κόμβο στον καμβά της ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εφαλτήριο για την κατάκτηση της κυβέρνησης στις επόμενες βουλευτικές εκλογές που δεν θα αργήσουν»

Παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης αύριο θα διακηρύξει:

«Εμείς δεν έχουμε κανένα οικονομικό συμφέρον ή καμία οικονομική ή πολιτική επιρροή στα μίντια. Είμαστε ξεκάθαροι. Δυστυχώς δεν έχουμε κρυφά κονδύλια, όπως έχει η Νέα Δημοκρατία. Και εκεί είναι που συνδυάζεται το θέμα» αναμένεται να διακηρύξει αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφ. Κασσελάκης, από την πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, όπου θα μιλήσει στις 7.30 το απόγευμα σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση.

Αναμένεται να επικεντρωθεί στα ερωτήματα που απασχολούν τον πολίτη.

«Για ποιο λόγο η Ελλάδα, τόσες δεκαετίες, το δέκατο μέλος στην ΕΟΚ, το πρώτο φτωχό μέλος σε σχέση με τα άλλα μέλη στην ΕΟΚ-Ευρωπαϊκή Ένωση -τόσα χρήματα έχουμε πάρει από την Ευρώπη- γιατί τόσες δεκαετίες μετά είμαστε προτελευταίοι στην αγοραστική δύναμη; Γιατί δεν έχουμε ποτέ πετύχει σύγκλιση με τον μέσο όρο της Ευρώπης; Γιατί εξακολουθούν να λυμαίνονται τους πολίτες τα καρτέλ της αγοράς; Γιατί η ηλεκτρική ενέργεια, τα καύσιμα, τα ενοίκια και τα εισιτήρια είναι στα ύψη;».

Και θα επισημάνει με ακρίβεια:

«Έχουμε θέμα με την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος σε αυτή τη χώρα. Δεν μπορεί ο Έλληνας να περιμένει ότι θα αλλάξει κάτι στη χώρα μας εάν έχει αποκτήσει ανοσία με το μαύρο χρήμα στην πολιτική. Δημιούργησε λοιπόν η Νέα Δημοκρατία ένα θέμα, το ότι εγώ ως ιδιώτης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ευθύνομαι και είμαι απατεώνας και ευθύνομαι για τα προβλήματα της χώρας,, αλλά κανένα από ΜΜΕ της λίστας Πέτσα δεν αναρωτιέται, το καταχρεωμένο κόμμα της ΝΔ, που βρίσκει χρήμα για να πληρωθεί ο αμερικανός σύμβουλος που διαθέτει; Πως έχει την δυνατότητα να σπαταλάει 193 χιλ. ευρώ σε μία ημέρα στην google, όταν τα άλλα κόμματα  διαθέτουν ποσά 10 φορές κάτω από την ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δεν χρωστάει πουθενά ούτε ευρώ με το ζόρι να διαθέτει 24 χιλ. ευρώ;»

Ακυρώθηκε η επίσκεψη και ομιλία του Αλ. Χαρίτση στην Πάτρα

Σημερινός σταθμός του προέδρου της ΚΟ Αλέξη Χαρίτση ήταν η Πάτρα, όπου θα μιλούσε  στις 7μ.μ. στον Πολυχώρο «Μηχανουργείο». Πλην όμως ο θάνατος του πατέρα του που ήταν άρρωστο από καιρό, τον αναγκάζει να μην συμμετάσχει στην εκδήλωση της Πάτρας, και στο πρόγραμμα επισκέψεων που είχε ανακοινωθεί η οποία πάντως θα γίνει κανονικά στον πολυχώρο του Μηχανουργείου, επί της οδού Ευμήλου 2, ομιλητής θα είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι είχε προγραμματισθεί συνάντηση με τον Βασ. Αϊβαλή, και το απόγευμα σύσκεψη με συλλόγους εργαζομένων από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

 

Σήμερα ομιλία Κουτσούμπα στην πλατεία Τριών Συμμάχων


Σήμερα Πέμπτη 6 Ιούνη στις 8.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των Οργανώσεων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, με ομιλητή τον
 Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα.

Προσυγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. θα υπάρξει στα Ψηλά Αλώνια Πατρών, για τις Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αχαΐα.

· Αναχωρήσεις λεωφορείων:

Από Αίγιο: 6.30 μ.μ. από την Εφορία.

Από Δυτ. Αχαΐα: 6.45 μ.μ. από την πλατεία “Παπαγιαννοπούλου” στην Κάτω Αχαγιά.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά από το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: