ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Λιολιώ Κολυπέρα: Γυναίκες ευχηθείτε στο σώμα σας


Το δικό της μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πέρασε μέσα από το «Κόκκινο Πάτρας 107,7» η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, Λιολιώ Κολυπέρα.


Η κυρία Κολυπέρα κάλεσε τις γυναίκες να ευχηθούν χρόνια πολλά στο σώμα τους με σεβασμό και να βεβαιωθούν ότι είναι καλά κάνοντας μια μαστογραφία και ένα τεστ ΠΑΠ.

«Αυτό θέλω να φωνάξω και να υπενθυμίσω σήμερα σε κάθε γυναίκα που γιορτάζει. Ας προλάβουμε ότι μπορούμε, ας φροντίσουμε τον εαυτό μας γιατί μετά είναι πάρα πολύ δύσκολα και από τον καρκίνο τον ίδιο και από την θεραπεία και το φάρμακο και από το κράτος το ίδιο και από την κοινωνία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. 


Ευτυχώς κάθε ανασφάλιστη γυναίκα μπορεί να νοιαστεί για την υγεία της και να κάνει δωρεάν μαστογραφία ή ότι άλλο πρέπει να κάνει στο δημόσιο νοσοκομείο. Αυτό μας χαροποιεί και μας βγάζει μπροστά να πούμε ότι κάτι θετικό έγινε. Ένα μικρό λιθαράκι», ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Κολυπέρα.

Παράλληλα η πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» υπογράμμισε: 

«Η γυναίκα, η μάνα, η αδελφή, η σύζυγος, κινεί το σύμπαν και αν δεν είναι καλά, δεν θα είναι και το σύμπαν, δεν θα είναι και η κοινωνία καλά. Το σώμα της γεννά ζωή, από τη ζωή, με το στήθος της το ποτίζει και το θεριεύει,  με την ψυχή και το μυαλό ανοίγει ορίζοντες για όσους γέννησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: