ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Κ. Μάρκου: Ένα σχόλιο για τον κ. Νίκο Τσούκαλη

Από δεξιά προς τα αριστερά, οι εκπρόσωποι της τρικομματικής κυβέρνησης. Αντ. Σαμαράς πρωθυπουργός της ΝΔ, Ν. Τσούκαλης βουλευτής εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, Ευάγγελος ο γνωστός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος αυτού. Αφήνω τον κύριο Σηφουνάκη στην άκρη. Μόλις εξήλθαν από το τούνελ, αλλά η κατασκευή του έργου της Ολυμπίας Οδού θα βρισκόταν στο... τούνελ για τέσσερα ακόμη χρόνια και συνολικά 10 χρόνια. Μέχρι που ήλθε η κυβέρνηση Τσίπρα το 2015 για φτιάξει το υπόλοιπο 70% του έργου μέσα σε 2 χρόνια και να το παραδόσει πέρυσι στον Έλληνα φορολογούμενο, που μέχρι τότε ταξίδευε με την ψυχή στο στόμα! (Φωτογραφία αρχείου της 25 Απριλίου 2013)


«Όντως  ο κ. Τσούκαλης είναι ένα ευαίσθητο προσωπικά και πολιτικά, άτομο!!!»


Εύστοχο και λακωνικό το σχόλιο του  Κώστα Μάρκου, από τον ΣΥΡΙΖΑ για την αήθη επίθεση του αποτυχημένου Πατρινού πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ, Νίκου Τσούκαλη, περί την προσχώρηση του αποχωρήσαντος από διετίας Φ. Κουβέλη και ενταχθέντος στην κυβέρνηση Τσίπρα από την θέση του αν. Υπουργού Άμυνας.

Δημοσιεύεται στο πατραϊκό πόρταλ thebest με την ως άνω φωτογραφία, που αναφέρεται στην 25η Απριλίου 2013, κατά την επανεκκίνηση των έργων της Ολυμπίας Οδού από την γαλλική εταιρεία της απάτης, την VINCI, που με όχημα την κατασκευή ντης γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου ανέλαβε και αυτήν της Κορίνθου-Πατρών. Υπενθυμίζω ότι αυτή η επανεκκίνηση των έργων των οδικών αξόνων της χώρας, που είχαν παγώσει λόγω εκβιασμού του Δημοσίου εκ μέρους των εταιρειών, στοίχισε στην χώρα επιπλέον 500 εκατ. ευρώ. Σχετική και η δήλωση αγανακτισμένου υπουργού κ. Σηφουνάκη του ΠΑΣΟΚ. 

Η αναφορά για Τσούκαλη έχει ως εξής:

«Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης βρέθηκαν στα εργοτάξια, όπου ξεκίνησαν και πάλι τις εργασίες και ενημερώθηκαν τόσο για την πορεία των έργων όσο και για τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ήδη ότι σηκώνει κεφάλι. Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, το βλέπουμε. Αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Η Πατρίδα μας γυρίζει σελίδα. Πιστεύω, πραγματικά, ότι η ανάκαμψη δεν είναι μακριά και τελικά η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει δήλωσε ο Πρωθυπουργός. Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί περίπου το 30% των εργασιών, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα έργα αναμένεται να έχουν τελειώσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2015».

 Και ο Κώστας Μάρκου καταλήγει με σκωπτική διάθεση:

«ΟΝΤΩΣ  Ο κ. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΤΟΜΟ!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: