ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Μεταξύ των έξι κορυφαίων Πανεπιστημίων το της Πάτρας

Έξι ελληνικά πανεπιστήμια, μεταξύ αυτών της Πάτρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ, «φιγουράρουν» μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως, σύμφωνα με τη διεθνή λίστα κατάταξης QS. Πρόκειται για το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πάτρας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.


Ειδικότερα, η συγκεκριμένη κατάταξη αποτελείται από πέντε κατηγορίες επιστημών, στις οποίες κατατάσσονται τα πανεπιστήμια: Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Μηχανική και Τεχνολογία, Βιοεπιστήμες και Ιατρική, Φυσικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες και Διοίκηση.

Αναλυτικά, ΕΚΠΑ και ΑΠΘ κατατάσσονται και στις πέντε κατηγορίες, μέσα στα 500 κορυφαία παγκοσμίως, σε δύο κατηγορίες κατατάσσονται το ΕΜΠ, το Πανεπιστήμιο Πάτρας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης και σε μία το ΟΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: