ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Το Istologio σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι και καλή αντάμωση από Σεπτέμβρη



Αγαπητοί φίλοι του Istologiou Giorgou Mosxou,
Επειδή όπως θα διαπιστώσατε, το blog έχει μερικές ημέρες τώρα  που ρετάρει διότι, εξαιτίας του ότι, οι μπαταρίες του διαχειριστή  βρίσκονται σε κατάσταση αποφόρτισης,  ο διαχειριστής θεώρησε επιβεβλημένη την ανάγκη να διακόψει για λίγο την λειτουργία του blog, μέχρις επαναφορτίσεως των μπαταριών του. 
 
Αυτό όμως δεν το κατάφερε καθώς τα γεγονότα -χτίσιμο εκ μέρους του Δήμου Πατρέων, με τούβλα και λάσπη, των τριών αυτοδιαχειριζόμενων χώρων στην Πάτρα, σβήσιμο της φωνής του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού "902" και θριαμβολογική επίκυρωσή του ΚΚΕ δι' επιβαλλομένων κραυγών δουλικότητας- ανάγκασαν τον διαχειριστή του blog να επανακάμψει.
 
Ωστόσο επειδή δεν πτοείται προ οιουδήποτε εμποδίου, αποφάσισε να υπερασπιστεί με σθένος το δικαίωμα στην τεμπελιά! Και ξεκινάει από σήμερα νέα απόπειρα. Ελπίζω οι συγκυβερνήτες Δεξιο-ΠΑΣΟΚοι να μην με διαταράξουν, όπως οι Κουτσουμπο-Αρβανιτάκηδες με καμιά προκήρυξη εκλογών.
 
Γιαυτό σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και καλή αντάμωση από τέλη Σεπτέμβρη.
Ως τότε θα βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για τυχόν… κοινοβουλευτικό ατύχημα  της μνημονιακής κυβέρνησης, το οποίο ευχόμαστε και επιδιώκουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: