ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Στέφ. Κασσελάκης: δανεισμός για «Αυγή» και «Κόκκινο»


Ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του  κόμματος  ότι προχωρούν οι διαδικασίες για την χρηματοδότηση των κομματικών ΜΜΕ

Σύμφωνα με πληροφοριες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του  κόμματος  ότι προχωρούν οι διαδικασίες για την χρηματοδότηση των κομματικών ΜΜΕ, με δύο ομολογιακά δάνεια, ώστε να πληρωθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους και να δοθούν οι αποζημιώσεις που αξίζουν σε όσους αξιοποιήσουν την διαδικασία της εθελουσίας εξόδου.

Είπε μάλιστα ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, έγινε συζήτηση και γι’ αυτό το θέμα ελήφθησαν αποφάσεις παρά την αποχώρηση 8 μελών από την τότε συνεδρίαση.

Παράλληλα μετά την άρνηση κεντρικών στελεχών να συνεισφέρουν σε κοινό κουμπαρά για την αποπληρωμή των υποχρεώσεων έναντι του προσωπικού και των συνεργαζομέων επιχειρήσεων με το κόμμα, κατέστη μονόδρομος η προσφυγή σε δανεισμό.   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: