ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Με Σημίτη, Βενιζέλο κι άλλους από το παρελθόν!

 

Στο Ζάππειο η εορταστική εκδήλωση για την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του ΠΑΣΟΚ

«Είμαστε εδώ όχι μόνο για να τιμήσουμε αυτή τη μεγάλη επέτειο αλλά για να στείλουμε ένα μήνυμα: Σε αυτή τη νέα περίοδο το ΠΑΣΟΚ θα είναι ενωμένο, δυνατό, έτοιμο και μαχητικό για τους μεγάλους και δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας» είπε ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει. Η σημαία μας κυματίζει ξανά» τόνισε ο πρόεδρος του κινήματος και πρόσθεσε: «Δε θα επαναλάβουμε ό,τι πλήγωσε τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και ακόμη πιο δυνατό».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, εκτός από τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, χαιρετισμούς  απηύθυναν οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τιμήθηκαν τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974.

 


«Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις προσφέροντας στο όραμα για την ανασυγκρότηση προς μία προοδευτική κατεύθυνση. Είναι μια ευκαιρία και οι ευκαιρίες δεν είναι άπειρες» είπε ο Κώστας Σημίτης στο χαιρετισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: