ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί για την ακρίβεια

 

 

Για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία και στον Παγασητικό, κια γηια τα αγροτικά προβλήματα, αλλά τελικά ο Θεοδωρικάκος κατάλαβε τι φταίει για την ακρίβεια, οι πολίτες!

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Την ώρα που οι εικόνες με τα νέκρα ψάρια στον Παγασητικό κόλπο κάνουν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ,  ο κ. Μαρινάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ισχυρίστηκε πως κυβέρνηση Μητσοτάκη πασχίζει να κάνει την Ελλάδα «κανονική ευρωπαϊκή χώρα». Κι όλα αυτά τη στιγμή που όλα τα προβλήματα που προκάλεσε η καταστροφική πλημμύρα πριν έναν χρόνο παραμένουν άλυτα και οι πολίτες της Θεσσαλίας βρίσκονται σε απόγνωση.

Η εν κρυπτώ φιέστα του κ. Μητσοτάκη -ο οποίος δεν τόλμησε να επισκεφτεί τον Βόλο, σε αντίθεση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος είδε από κοντά την περιοχή και συνάντησε τους πολίτες- απέτυχε παταγωδώς, κι αυτό δεν μπορούν να το κρύψουν οι επικοινωνιακοί τακτικισμοί του Μεγάρου Μαξίμου. Όπως επίσης, είναι αδύνατον να κρυφτεί η παντελής αδράνεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο μείζον της ακρίβειας, που πλήττει όλους τους καταναλωτές. Ό,τι κι αν ισχυριστεί ο κ. Μαρινάκης, ο πληθωρισμός καλπάζει, οδηγώντας τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας σε τρομακτική δυσκολία, αλλά και τα καρτέλ σε απίστευτη κερδοφορία. Είναι προφανές για ποιους εργάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιλέγει να αγνοεί τα άμεσα προβλήματα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου

«Αποδοκιμαζόμενος έντονα στον Παλαμά Καρδίτσας, ο Κυρ. Μητσοτάκης αρνήθηκε να συναντήσει αγρότες και φορείς, στέλνοντας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη θέση του. 

Προτίμησε ένα φιλικό ακροατήριο, για να διαβάσει στα ΜΜΕ το προπαγανδιστικό παραμύθι της ανασυγκρότησης. Σύμφωνα με αυτό τα δισεκατομμύρια ρέουν και όλα θα πάνε καλά. 

Στην πραγματική ζωή, τα άμεσα προβλήματα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου παραμένουν άλυτα, τα αντιπλημμυρικά πάσχουν, οι αποζημιώσεις αργούν και δεν αρκούν. 

Αυτά είπαν οι συγκεντρωμένοι, αυτά επιλέγει να αγνοεί η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. 

Μια κυβέρνηση που «δεν παίρνει» ούτε από λόγια ούτε από βελτιώσεις».

 

Η κυβέρνηση άργησε αλλά τελικά κατάλαβε τι φταίει για την ακρίβεια, οι πολίτες

«Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Tάκης Θεοδωρικάκος «μαλώνει» τους καταναλωτές λέγοντας ότι πρέπει κι αυτοί να βοηθήσουν με την ακρίβεια επιλέγοντας «το φθηνότερο και το καλύτερο».

Προηγουμένως, ο Διοικητής της ΤτΕ, κ. Γιάννης Στουρνάρας, είχε πει ότι οι πολίτες φταίνε για την ακρίβεια, επειδή δεν έχουν καταναλωτική παιδεία.

Η κυβέρνηση άργησε αλλά τελικά κατάλαβε τι φταίει για την ακρίβεια: οι πολίτες.

Αλλά και οι πολίτες καταλαβαίνουν τι φταίει για το χάλι της χώρας και της οικονομίας: η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: