ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Πολάκης- Γεροβασίλη κ.α. υπέρ εσωκομματικών εκλογών

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Κουμουνδούρου
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Υπέρ νέων εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τάχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του  ο Παύλος Πολάκης κατά την ομιλία του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει άμεσα  σε νέες εσωκομματικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη κάλεσαν τον Στέφανο Κασσελακη να προσφύγει σε εσωκομματικές εκλογές τόσο η Όλγα Γεροβασίλη όσο και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η Ζωή Καρκούλια.

Αντίθετος στην προεδρική εκλογή τάχθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν βλέπει με θετικό μάτι ενδεχόμενη μομφή. Όπως έλεγε σε συνομιλητές του, θα πρέπει να σταματήσουμε να ταλαιπωρούμε τα μέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Νοτοπούλου κατά την παρέμβασή της είπε ότι «υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορούμε να μην το βλέπουμε. Υπάρχει διάλυση του κόμματος με πλήρη ευθύνη της ηγεσίας».

Ο Νίκος Παππάς
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο Παύλος Πολάκης
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: