ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Παράξενα συμβαίνουν στην εποχή του Μητσοτάκη

Μερικές παρατηρήσεις για την ενίσχυση ως ετήσια τακτική κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων για το έτος 2021

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην εποχή του Μητσοτάκη, με την χρηματοδότηση των κομμάτων από τον κρατικό Προϋπολογισμό. 

Το ΚΙΝΑΛΛ εκπροσωπούμενο με διπλή παρουσία, ως Κίνημα Αλλαγής, αλλά και ως ΠΑΣΟΚ επιδοτείται με 1,5 εκατ. ευρώ το πρώτο συν με μισό εκατ. το δεύτερο.

 Ήτοι συνολικά, περίπου 2 εκατ., καθώς δεν έχει αποφασίσει ποιος είναι ο τίτλος με τον οποίο θα εκπροσωπείται. 

Στο μεταξύ το χρέος του ως κόμμα προς τις τράπεζες, που οι πολίτες ανακεφαλαίωσαν και παραμένει με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, ακόμη δεν έχει μπει σε τροχιά αποπληρωμής, πέραν από τις όποιες χαριστικές ρυθμίσεις επιβάλλονται. 

Τουλάχιστον η ΝΔ έχει πει δια του Μητσοτάκη, ότι έχει διακανονίσειμ το δικό της χρέος, με την πληρωμή ενός εκατομμ. ευρώ κάθε χρόνο. Οπότε πολύ σύντομα, στα επόμενα 350 χρόνια θα το έχει εξωφλήσει!   

Το Ποτάμι του Θεοδωράκη, που το πήρε η... κατεβασιά της ΝΔ, πήρε για να αντιμετωπίσει τα εκλογικά του έξοδα κατά το... 2021, το ποσόν των 125 χιλιάδων, ως μπόνους και για την προσφορά του στον αντι-ΣΥΡΙΖΑ αγώνα, ασχέτως, εάν πήγε άπατο, στις βουλευτικές του 2019.

Και η επαναστατική πλεύση της Ζωής Κωνσταντοπούλου έλαβε το ποσόν των 125 χιλιάδων ευρώ, όσα δηλαδή έλαβε και το Ποτάμι, προφανώς για την συμβολή της  στην κατρακύλα της πολιτικής καριέρας της, που δίνει αγώνα για την σταματήσει με τα αντι-ΣΥΡΙΖΑ κηρύγματά της από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, ελλείψει άλλου πολιτικού ρεταλιού, εφεδρείας της Δεξιάς, για να βολευτεί και ο σταθμός.

Και τι ζητάς κύριε, θα μπορούσε να είναι το ερώτημα, στα παραπάνω γραφόμενα. Απαντώ ευθαρσώς ΤΙΠΟΤΕ. Καλώς που δημοσιοποιούνται για να γνωρίζει ο καθένας τι και πως, όταν ακούει επαναστατικές κορόνες να βουΐζουν στ' αυτιά του!    

________________

Να σημειώσουμε δε, ότι τα οικονομικά στοιχεία βγήκαν στο... μεϊντάνι από το fb φίλου Βασ. Δημακόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: