ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ πολύ πριν την Ουκρανία


Κάλεσμα στον Μητσοτάκη να βάλει τέλος στις υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια απηύθυνε ο Αλέξης

Κάλεσμα από τον Αλ. Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη αντί να πολλαπλασιάζει να βάλει τέλος.

Ο λόγος για τις υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια είναι που απηύθυνε κάλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ χαρακτήρισε κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου την πολεμική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και εξέφρασε την ανησυχία του για τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη χώρα μας.

«Πρώτα από όλα, για την ενεργειακή επάρκεια και την κρίση ακρίβειας. Νομίζω ότι η τελευταία εξέλιξη θα επιδεινώσει την ήδη σφοδρή κρίση στην οποία έχουμε βρεθεί με ευθύνη Μητσοτάκη, πριν πυκνώσουν τα πολεμικά σύννεφα στην Ουκρανία» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οφείλει να κρατήσει μία στάση αρχών, απέναντι στον πόλεμο, απέναντι στη λογική της επιβολής της ισχύος και της βίας. Ταυτόχρονα όμως, πρέπει να κρατήσουμε και στάση αρχών σε σχέση με την αντίληψη που έχουμε για το ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή μας» ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: