ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Τριγμούς στην Δεξιά πολυκατοικία φέρνει το Ουκρανικό


Υπουργοί του Μητσοτάκη συζητούν να τον ρίξουν για να σωθεί η χώρα από τις επικίνδυνες ανοησίες του στο Ουκρανικό

«Απόλυτη εγκατάλειψη του Μητσοτάκη και της καμαρίλας του. Ούτε ένας υπουργός δεν βγαίνει να υπερασπιστεί δημόσια τους πρόσφατους χειρισμούς του. Τον κριτικάρουν άγρια πίσω από την πλάτη του.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΘΟΥΝ ΜΑΧΙ ΤΟΥ. ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ».

Τα παραπάω αποκαλυπτικά για τα όσα συμβαίνουν στους κόλπους της ΝΔ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας, αναρτώντας τα στην προσωπική του σελίδα στο fb, ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος.

Σχετικά και τα όσα αναγράφηκαν για την αποχή του καραμανλικού Υπ.Εξ. Νίκου Δένδια από το Συμβούλιο της Κυριακής χθες στο Μαξίμου, όπου αποφασίστηκε η παροχή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία, με προτροπή του Κυρ. Μητσοτάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: