ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Τέλος στην Περ/κή Δ/ση ΕΛ.ΤΑ. Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων


 
Ενσωματώνεται σε αυτήν της Αθήνας, μας ενημερώνει ο Γιάννης Λάμπρου, δημ. σύμβουλος της «Ώρας Πατρών»!

Δεν θα επηρεάσει σημαντικά τις ζωές των ανθρώπων της Πάτρας ωστόσο αποτελεί ενδεικτική εξέλιξη που συνηγορεί στον ισχυρισμό ότι η Πάτρα αποδυναμώνεται διοικητικά, πολιτικά, οικονομικά.
 
Καταργείται λοιπόν η Περιφερειακή Δ/ση ΕΛ.ΤΑ. Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και ενσωματώνεται σε αυτήν της Αθήνας. 
 
Μικρό το κακό θα μου πεις, έτσι κι αλλιώς ταχυδρόμο δεν βλέπαμε ούτε για δείγμα, αλλά είναι αλλιώς να παίρνεις απόφαση να κλείσει ένα ταχυδρομικό γραφείο στον τόπο σου κι αλλιώς σε ένα χωριό που δεν ξέρεις ούτε πού βρίσκεται στον χάρτη. 
 
Γιατί το επόμενο βήμα είναι το κλείσιμο μιας σειράς ταχυδρομείων σε όλη την επαρχία αλλά και στις μεγάλες πόλεις ακολουθώντας το νέο σχέδιο «ανάπτυξης» των ΕΛΤΑ. 
 
Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα η τιμή του γράμματος απλής αλληλογραφίας εσωτερικού εκτοξεύθηκε από τα 0,72 λεπτά στα 1,90 ενώ ο χρόνος παράδοσης από την επόμενη μέρα στις τρεις εργάσιμες. Δημόσια υπηρεσία λοιπόν με υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη και αυξημένο κόστος δεν μπορεί να είναι βιώσιμη.
 
 Όλα τα υπόλοιπα είναι ασκήσεις επί χάρτου για τους τεχνοκράτες του Χάρβαντ που σκέφτονται και δρουν ερήμην της κοινωνίας.

__________

(Από την προσωπική σελίδα του Γιάννης Λάμπρου στο fb, δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ώρας Πατρών του Γ. Ρώρου).


Δεν υπάρχουν σχόλια: