ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Novartis : Σε δίκη ο Φρουζής για ξέπλυμα χρήματος


Δικαστικό Συμβούλιο: Είναι «επαρκείς οι ενδείξεις ενοχής» του κατηγορούμενου διοργανωτή του σκανδάλου Νοβάρτις και δύο ψυχιάτρων!

Την παραπομπή του Κωνσταντίνου Φρουζή και δύο ακόμη γιατρών σε δίκη σχετικά με το σκάνδαλο Novartis αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Novarits, Κωνσταντίνος Φρουζής, κύριος διοργανωτής του σκανδάλου Νοβάρτις, που στην οικία του παρέθετε συμπόσια για την προώθηση στην αρχηγία της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, όπως επίσης και οι δύο γιατροί για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως αναφέρει το Documento, είχε προηγηθεί η εισαγγελική πρόταση παραπομπής της Ελένης Μιχαλοπούλου, εισαγγελέως Πρωτοδικών.

Πρόκειται για την πρόταση στην οποία η εισαγγελέας Μιχαλοπούλου περιέγραφε τον τρόπο με τον οποίο η Novartis «ξέπλενε το μαύρο χρήμα» μέσω διαφημιστικών εταιρειών, το οποίο προοριζόταν, όπως ανέφερε, «για δωροδοκίες πολιτικών προσώπων και γιατρών».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στην ίδια εισαγγελική πρόταση γίνεται λόγος για «επαρκείς ενδείξεις ενοχής» του Κωνσταντίνου Φρουζή και των δύο πολύ γνωστών ψυχιάτρων. Γιαυτό και η παραπομπή για «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα»

Όπως προέκυψε από την εισαγγελική έρευνα, οι δύο ψυχίατροι συνταγογραφούσαν σκευάσματα της Novartis αντί αντιτίμου. Μάλιστα στον έναν από τους δύο βρέθηκαν και τρία εμβάσματα από την εταιρεία συνολικού ύψους 4.000 ευρώ.

Ο Φρούζης ήταν χαρούμενος  για το χαλκείο κατά του Κ. Βαξεβάνη!

Αξιοσημείωτο είναι ότι προ μηνός ο Κ. Φρουζής, με αφορμή την παραπομπή σκοπιμότητας σε δίκη τοιυ δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη επίχαιρε μέσα από το fb γράφοντας:  «ανάθεμα την ώρα, κατάρα τη στιγμή, θέλουν να φυλακίσουν το τριχωτό παιδί», παίρνοντας φυσικά και την κατάλληλη απάντηση από τον δημοσιογράφο:

«Πανηγυρίζει και ο Φρουζής για τη δίωξή μου. Δεν κρατιέται. Ποστάρει φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες που με δείχνουν σε κελί. Ασυγκράτητος όπως ο Μητσοτάκης. Να θυμίσω μόνο πως ο Φρουζής διοργάνωνε στο σπίτι του δείπνα με τον Μητσοτάκη και φαρμακοβιομήχανους, για την προώθησή του στην ηγεσία της ΝΔ. Κοινό συμφέρον. Σε όλα. Και στη δίωξή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: