ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Οριστικά υπέρ της παράταξης Ρώρου ο ΣΥΡΙΖΑ

Με την 92χρονη αγωνίστρια του ΕΑΜ, Γιώτα Ζέβλα, ο Γιώργος Ρώρος σε εκδήλωση της ''Ώρας Πατρών''.

 


Ξεκαθαρίστηκε εκ μέρους του Κ. Σπαρτινού ότι παρερμηνεύτηκε η δήλωσή του περί άφθαρτου και νέου επικεφαλής - Όλο το σκηνικό της ΝΕ του κόμματος που τάσσεται υπέρ της ''Ώρας Πατρών''

Με αμοιβαίες εξηγήσεις ότι πρόκειται περί παρεξήγησης, που αφορούν τις δηλώσεις Σπαρτινού, μέλους του Συντονιστικού της Νομαρχιακής  Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, έληξε το θέμα, που είχε ξεκινήσεις την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, με την γνωστή συνέντευξη που φιλοξένησε η εβδομαδιαία εφημερίδα της Πάτρας «Νεολόγος».

Σε αυτήν την συνέντευξη ο Κώστας Σπαρτινός μίλησε για την αναζήτηση νέου και άφθαρτου προσώπου ως επιλογή υποψηφίου για την Αυτοδιοίκηση.

Τούτα ξεσήκωσαν κύμα διαμαρτυρίας σε πολλά μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο μεταφέρθηκε αρμοδίως στα όργανα του κόμματος, με την παράθεση του ερωτήματος, προς τι αυτή η αναφορά, μόλις ένα χρόνο και κάτι πριν τις εκλογές, για την τοπική αυτοδιοίκηση των δύο βαθμών.

Στην συνέλευση της ΝΕ Αχαΐας την π. Τετάρτη, ο Κ. Σπαρτινός ξεκαθάρισε ότι παρερμηνεύτηκε η δήλωσή του, για αναζήτηση νέου και άφθαρτου, η οποία αφορούσε το Περιφερειακό σχήμα, του οποίου επικεφαλής είναι ο πρώην Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Ωστόσο, στην συνεδρίαση συμμετείχε, αφού είναι μέλος του οργάνου και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, που άδραξε την ευκαιρία  για μιλήσει έξω από τα δόντια και να ξεκαθαρίσει:

«Οταν βρείτε τον ωραίο, ξανθό, άφθαρτο νέο, πολύ ευχαρίστως να μας τον φέρετε και δεν έχω κανένα πρόβλημα, εφόσον τον εγκρίνεται, να τον δεχθούμε ως υποψήφιο. Μέχρι τότε όμως υπάρχει η παράταξη Ώρα Πατρών, που λειτουργεί τρίτο χρόνο τώρα, και ανέδειξε στελέχη από τους μαζικούς χώρους της πόλης, που λειτουργούν τα όργανά της  και παίρνουν θέση, αναδεικνύοντας τα προβλήματα που έχουν τελματώσει επί δημαρχίας Πελετίδη, σε αντίθεση  με άλλες προσπάθειες του παρελθόντος, που οι παρατάξεις μας διαλύονταν την επόμενη ημέρα των εκλογών» είπε σε αυστηρό τόνο ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος.

Από την πλευρά των άλλων μελών της ΝΕ, δεν υπήρξε αντίρρηση και συμφώνησαν ότι δεν υφίσταται θέμα αντικατάστασης και ουδέποτε είχε τεθεί θέμα αναζήτησης από το Συντονιστικό της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Η μόνη πρόταση που υπήρξε από μέλος  της ΝΕ ήταν για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί το Όργανο πρώτα με την διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου και μετά με την επιλογή προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ρώρου.

Η απάντηση του επικεφαλής της Ώρας Πατρών ήταν ότι ο χρόνος πιέζει την παράταξη, καθώς δεκάξι μήνες απέμειναν μέχρι τις εκλογές, αφού θα πρέπει το ψηφοδέλτιο, σύμφωνα με τον νέο νόμο, να έχει συγκροτηθεί έξι μήνες πριν  την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών!

Σε αυτό συμφώνησαν, μετά από προτροπή του Συντονιστή της ΝΕ ώστε να δουν εκτενέστερα το θέμα άμεσα.

Πληροφορίες φέρουν τον Γιώργο Ρώρο να ικανοποιήθηκε, από την θέση των μελών της ΝΕ του κόμματος  για την αποδοχή, που είχε το... καμπανάκι κινδύνου που σήμανε!

Κυρίως όμως μένει ικανοποιημένος, αφού τα χέρια του λύθηκαν, ώστε απερίσπαστος να συνεχίσει τις επαφές του, με φορείς και πρόσωπα της Τοπικής κοινωνίας, ώστε να συνδράμουν και συμμετάσχουν στην προσπάθεια της Ώρας Πατρών.

Η οποία δεν παύει να επισημαίνει ότι είναι ανακόλουθο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να παίρνει ποσοστά της τάξης του 40% στην πόλη και να μην στηριχθεί η δημοτική παράταξή του από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, την στιγμή που από την πλευρά του δημάρχου Πελετίδη, μέλους του ΚΚΕ, ασκείται μια άνευ προηγουμένου πολεμική στον ΣΥΡΙΖΑ, που όσο ήταν κυβέρνηση ακολούθησε μια προνομιακή πολιτική υπέρ της Πάτρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: