ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δήμος Πατρέων με το Mega προωθεί το... εμπόρευμα!

 

Για ποιον Τσίλερ μιλάτε τώρα; Και τι είναι δηλαδή ο Τσίλερ μπροστά στον Καρναβαλικό Οργανισμό της κας Κουρή;

Διαφήμιση για το Πατρινό Καρναβάλι  λοιπόν η εμφάνιση μέσω Θεάτρου Απόλλων και τηλεοπτικού Mega, με την μεσόκοπη καλλιτέχνιδα Βίση και την τραγουδιστική συμμετοχή της.

Τα δωμάτια που χρειάστηκαν για δύο μέρες ήταν περισσότερα από 147.Ήταν μία τεράστια παραγωγή ενώ το προσωπικό του Mega έφτασε στην Πάτρα με ένα πούλμαν πενήντα θέσεων.

Διότι, όπως πληροφορούμεθα:  «Το Καρναβάλι είναι- θέλουμε δε θέλουμε- ένα προϊόν και όλα τα προϊόντα θέλουν σωστή τοποθέτηση και προώθηση». Να κάτι που δεν γνώριζαν, κόντα δύο αιώνες οι Πατρινοί!

Όπερ σημαίνει ότι ο μάνατζερ πρέπει να προωθήσει σωστά το προϊόν, σαν να προωθεί υποδήματα πολυτελείας, καλσόν εγνωσμένης ποιότητας ή εσώρουχα κλπ κάποιας επώνυμης εταιρείας!

Α, όλα κιόλα, η Περιφέρεια ΔΕ του κ. Φαρμάκη, μας ενημερώνει πως θα δεχθεί χορηγούς στο Καρναβάλι μόνον πατραϊκές εταιρείες, καθότι πρώτος χορηγός είναι η ίδια που χρηματοδοτεί!

Και όπως λένε οι... ειδήμονες Μπούλες, «τι καλύτερη προβολή για την Πάτρα! Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο αρχιτεκτονικό στολίδι της αχαϊκής πρωτεύουσας».

Και εν τέλει «η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου την παραγωγή των 80 ατόμων στην οποία συμμετείχαν 18 μουσικοί, 4 χορευτές, 47 τεχνικοί, 3 σκηνοθέτες και 8 παραγωγοί. Τα δωμάτια που χρειάστηκαν για δύο μέρες ήταν περισσότερα από 147.Ήταν μία τεράστια παραγωγή ενώ το προσωπικό του Mega έφτασε στην Πάτρα με ένα πούλμαν πενήντα θέσεων. ''Ξηλωθείτε'' Αχαιοί!

Και στο ερώτημα για το που θα έπρεπε να γίνει το τηλεοπτικό γύρισμα, η απάντηση ήταν προφανής. Στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων».

Άλλωστε στο «Απόλλων» έχουν συμβεί και χειρότερα. Κάποτε ο κάθε πολιτιστικός σύλλογος, συνδικαλιστικό σωματείο ή κομματική οργάνωση ζητούσε για εξυπηρέτησή του το πολιτιστικό Σπίτι του Λαού, από τον αείμνηστο Άννινο. Και κατάντησε του... συρμού!

Δεν έχει σημασία που για λόγους ασφαλείας απαγορεύτηκαν αυτές οι χρήσεις. Εδώ ο Δήμος μας είναι ένα δεύτερο Σπίτι του Λαού, εντάξει δεν τα παραλέω, είναι ένα... σπίτι των αναθέσεων. Για ποιον Τσίλερ μιλάτε τώρα; Και τι είναι δηλαδή ο Τσίλερ μπροστά στον Καρναβαλικό Οργανισμό της κας Κουρή; Ή μήπως ήταν δύσκολο να κάνουν στην άκρη τον Πολιτιστικό Οργανισμό, αλλά τελικά ποιος πήρε αυτή την απόφαση παραχώρησης του στολιδιού της πόλης μας στο Mega; Ο Μαρινάκης του Συγκροτήματος;

Όπως μαθαίνουμε, παραγκωνίσθηκε ο Πολιτιστικός Οργανισμός, στον οποίο ανήκουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου χάριν της κας Κουρής, αφού: «Κατατέθηκε το ανάλογο αίτημα και από την πλευρά του ο Δήμος Πατρέων (λέγε Πελετίδης) και ο Καρναβαλικός Οργανισμός δέχτηκαν να παραχωρηθεί το ''Απόλλων'' για τις ανάγκες του εγχειρήματος».

Να που το πατραϊκό Μνημείο του Τσίλερ, κατέστη και πειραματικό εργαστήριο, για εγχειρήματα!

Και έτσι, δόθηκε η ευκαιρία  --ακούστε παρακαλώ--  και «η Άννα Βίσση έδειξε το πόσο σπουδαία καλλιτέχνης είναι και χάρηκε αυτή την συμμετοχή της στο Καρναβάλι της Πάτρας, αποκτώντας πλέον στενές σχέσεις μαζί του».

Με κίνδυνο, θα έλεγα για τους Πατρινούς, να σκάσουν, από τις στενές σχέσεις με τον εναγκαλισμού μαζί της!

Η εκπομπή θα προβληθεί το τελευταίο Σάββατο του Πατρινού Καρναβαλιού, στις 5 Μαρτίου. Η Πάτρα και το καρναβάλι της --που δεν το γνωρίζουν οι Έλληνες, παρά μόνον κάποια εκατομμύρια ομογενών και κάμποσες ευρωπαϊκές χώρες με πρώτους τους καρναβαλιστές της Βενετίας-- θα ταξιδέψουν έτσι μέσα από το Mega σε όλη την Ελλάδα.

Σπεύσατε προλάβατε... Α, ρε χαρούλες ο κουμπάρος του Μητσοτάκη, κύριε Πελετίδη, δήμαρχε Πατρέων!

Και προσοχή, μην στενοχωρήσετε τον κ. Πελετίδη. Και μην τον ρωτήσετε, εάν αυτό γινόταν σε άλλες εποχές, όταν π.χ. ήταν αντιπολίτευση, εάν θα  δεχόταν τέτοια υποβάθμιση στο στολίδι της Πάτρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: