ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Το 73% δεν δέχεται την υποκριτική συγγνώμη Μητσοτάκη


  

Στις 7 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata

Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η δημοσκόπηση της Prorata που διενεργήθηκε κατά το διάστημα 28-31 Ιανουαρίου 2022 και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Όσον αφορά την κατάρρευση του επιτελικού κράτους κατά την κακοκαιρία «Ελπίδα» το 83% εκτιμάει ότι για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ευθύνεται σε σημαντικό βαθμό η ελληνική κυβέρνηση, ενώ μικρή ή μηδενική ευθύνη της αποδίδει μόλις το 16%.

Ράπισμα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά είναι και η απάντηση που έδωσαν οι πολίτες που ρωτήθηκαν στη δημοσκόπηση της Prorata για το εάν η συγγνώμη που ζήτησε ο πρωθυπουργός για την ταλαιπωρία των πολιτών είναι είναι ικανοποιητική ή χρειάζεται να υπάρξουν και παραιτήσεις υπουργών. Σε ποσοστό 73% οι πολίτες απάντησαν ότι η συγγνώμη Μητσοτάκη δεν είναι ικανοποιητική και έπρεπε να υπάρξουν και παραιτήσεις.

 Στις 7 μονάδες κατέβηκε η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: