ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Να μην διακόψει την εκκαθάριση της ΚO της η ΝΔ


«...η ευαισθησία του πρωθυπουργού ξεκινά και τελειώνει μόνο όταν στην επιφάνεια έρχεται η  κριτική στους δημόσιους διαγωνισμούς και στο μοίρασμα δισεκατομμυρίων μεταξύ λίγων και ισχυρών», είναι η διαπίστωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μετά τις καταγγελίες Μάριου Σαλμά, σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ο Μητσοτάκης βγήκε στο κανάλι MEGA, σε μία εμφάνιση ξεκατινιάσματος, κατηγορώντας τον Μ. Σαλμά, «επειδή αναπαρήγαγε μια σειρά από συκοφαντίες στα μέσα ενημέρωσης», όπως ισχυρίστηκε!

Στο μεταξύ, σαρκαστική απάντηση στο αφήγημα της κυβέρνησης ότι η διαγραφή Μ. Σαλμά από τη ΝΔ, έγινε για τους παραπάνω λόγους, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, καλώντας το κυβερνών κόμμα να συνεχίσει την «εκκαθάριση»!

«Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία επειδή αναπαρήγαγε μια σειρά από συκοφαντίες στα μέσα ενημέρωσης».

»Αναμένουμε λοιπόν ο κ. πρωθυπουργός να μη διακόψει την εκκαθάριση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, τουλάχιστον από όσους αναπαρήγαγαν ψεύδη και συκοφαντίες για το σκάνδαλο των υποκλοπών, το σιδηροδρομικό έγκλημα Τεμπών, τις συνεννοήσεις των μελών της κυβέρνησης με ανεξάρτητες αρχές, την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των εκλογέων» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και προσθέτει:

«Αν ωστόσο δεν το κάνει και ο ισχυρισμός περί συκοφάντησης ήταν απλά μια αφορμή, τότε θα συμπεράνουν όλοι οι πολίτες ότι η ευαισθησία του πρωθυπουργού ξεκινά και τελειώνει μόνο όταν στην επιφάνεια έρχεται η  κριτική στους δημόσιους διαγωνισμούς και στο μοίρασμα δισεκατομμυρίων μεταξύ λίγων και ισχυρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: