ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Β. Γιόγιακας: Προαναγγέλλει νέες παρεμβάσεις στη Βουλή μετά τα κόκκινα δάνεια ...

Νέες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, προαναγγέλλει ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Γιόγιακας στον απόηχο της  διαγραφής Σαλμά από τη ΝΔ, μετά και την ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή, από «11» «γαλάζιους» βουλευτές για τη στεγαστική κρίση και τα κόκκινα δάνεια.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ που ήταν μεταξύ των «11», σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 ερωτηθείς, σύμφωνα με το  αν θα πρέπει να επαναληφθεί μια πρωτοβουλία ανάλογη με την ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ για τα κόκκινα δάνεια απάντησε χαρακτηριστικά:

«Σε καθημερινή βάση εκφράζουμε και εισπράττουμε προβληματισμούς της κοινωνίας μας. Νομίζω ότι είναι υποχρέωσή μου να μεταφέρω τους προβληματισμούς αυτούς στην κυβέρνηση και να μπορούμε να επιλύουμε σημαντικά προβλήματα. Και βεβαία πρέπει να επαναληφθεί, να εκφράζουμε στην κυβέρνηση πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Εμείς εκφράσαμε έναν γενικότερο προβληματισμό».

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, ο Νικήτας Κακλαμάνης, κληθείς να σχολιάσει την άποψη ότι η ερώτηση των «11» «γαλάζιων» για τα κόκκινα δάνεια, ήταν αντίδραση βουλευτών της ΝΔ που δεν έχουν πάρει αξιώματα, σημείωσε ότι μπορεί στην επόμενη ερώτηση, «όταν αυτή κατατεθεί, να μην είναι οι ίδιοι 10 βουλευτές αλλά διαφορετικοί» και ότι υπήρξαν και άλλοι γαλάζιοι κοινοβουλευτικοί που εξέφρασαν «παράπονα», «γιατί δεν τους είπαμε να προσυπογράψουν την ερώτηση».

Όσον αφορά στο εάν καλύφθηκε από την απάντηση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη στη Βουλή, ο Βασίλης Γιόγιακας απέφυγε να απαντήσει ευθέως και σημείωσε ότι «για το συγκεκριμένο θέμα η κυβέρνησή μας και εμείς ψηφίσαμε 4-5 φορές να βελτιώσουμε τον συγκεκριμένο νόμο. Υπάρχουν ακόμα δυνατότητες βελτίωσης. Θα προσπαθήσουμε όλοι μας να γίνει και άλλη βελτίωση προς όφελος των συμπατριωτών».

Σχετικά με τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά  σημείωσε ότι είναι σεβαστή η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ  και ότι «κάθε βουλευτής έχει το συνταγματικό δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του, τις σκέψεις του όπως έγινε και η ερώτηση από τον κ. Σαλμά προς την υπουργό» επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν και άλλα όργανα εντός της ΝΔ όπου μπορεί να εκφράσεις τις όποιες διαφωνίες.

Τέλος, κληθείς να απαντήσει εάν πιστεύει ότι οι κκ Σαμαράς και Καραμανλής θα πρέπει να έχουν ενεργότερο ρόλο στα εσωκομματικά ζητήματα και στα θέματα της διακυβέρνησης ο κ. Γιόγιακας σημείωσε ότι «κάθε παρέμβασή τους θεωρώ ότι είναι χρήσιμη προς όφελος και της παράταξης. Όλοι ακούμε και αυτός που αποφασίζει πάντα είναι ο πρωθυπουργός». 

O Βασίλης Γιόγιακας

Δεν υπάρχουν σχόλια: