ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό

 

 

 Με τον Δ. Ζάχο στην Πάτρα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με στόχο την ενίσχυση του εθελοντικού φορέα «Φωτεινό Αστέρι», η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει στην Πάτρα εκδήλωση με τον  ταλαντούχο μίμο και showman Διονύση Ζάχο.

Πρόκειται για την παράσταση σάτιρας Satiros II, που θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και μοναδικό αντίτιμο την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για το «Φωτεινό Αστέρι».

Ο Δ. Ζάχος υπόσχεται μια ξεχωριστή παράσταση με σπαρταριστές ατάκες παρουσιάζοντας επι σκηνής αλλεπάλληλους διαφορετικούς, διάσημους χαρακτήρες του τραγουδιού, του θεάτρου , της πολιτικής και γενικότερα της δημόσιας ζωής.

Η εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 21.00 στον πολυχώρο «Επίκεντρο στην Πάτρα (Αγ. Διονυσίου 36 και Νόρμαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: