ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Δίκη για τον θάνατο του άτυχου Αντώνη Καργιώτη


Στο σκαμνί ο πλοίαρχος και μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» για την πολύκροτη υπόθεση!

Στις 20 Ιανουαρίου 2025 θα καθίσουν στο σκαμνί ο πλοίαρχος και τρία μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon», που φέρονται ότι έσπρωξαν τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη από τον καταπέλτη του πλοίου την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να επιβιβαστεί με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Η δίκη θα γίνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά, δύο μήνες πριν εκπνεύσει το ανώτατο όριο προφυλάκισης των 18 μηνών που ορίζει ο νόμος, οπότε και θα πρέπει να αφεθούν υποχρεωτικά ελεύθεροι οι δυο από τους τέσσερις κατηγορούμενους, που παραμένουν στη φυλακή.

Πρόκειται για τον πλοίαρχο και τον ύπαρχο, που έχουν προφυλακιστεί, ενώ ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης, στις 5 Σεπτεμβρίου 2023, προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon για το Ηράκλειο, μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί. Ο καπετάνιος και τρία μέλη του πληρώματος συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Το πλοίο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεχίζει τον απόπλου, ενώ από τα μεγάφωνα ζητούν συγγνώμη για την καθυστέρηση που οφείλεται σε περιστατικό στο λιμάνι, για το οποίο δεν φταίνε οι ίδιοι.
 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: