ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ο Χρ. Γιαννούλης: Ο πήχης για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανεβαίνει


«Όλα είναι δυνατά, εάν κι εμείς είμαστε δυνατοί και ενωμένοι». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία!

«Πρέπει να αγωνιστούμε για να αλλάξουμε την πολιτική κατεύθυνση, που με αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ είναι γεμάτη από ψέματα, παρελκυστικές τακτικές και εξαπατήσεις των πολιτών.

Μένουν δύο μήνες μέχρι τις ευρωεκλογές και ο πήχης για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ολοένα και ανεβαίνει. Όλα είναι δυνατά, εάν κι εμείς είμαστε δυνατοί και ενωμένοι». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία δυσαρμονία μεταξύ του 41% που έλαβε η ΝΔ στις εθνικές εκλογές και της στάσης της κοινωνίας απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η αλαζονεία στην άσκηση της πολιτικής, είναι συνοδοιπόρος της κυβέρνησης τους εννέα τελευταίους μήνες». 

Χρ. Γιαννούλης: Ψηλά ο πήχης για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Ευρωεκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια: