ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου από τους Ξενοδόχους



Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κυκλάδων


«Εκφράζω την περηφάνια μου για την επιτυχία της Θύελλας Καμαρίου συγχαίροντας την ομάδα που για άλλη μια φορά κάνει το νησί μας περήφανο με την επιτυχία της και της εύχομαι μια δυναμική και επιτυχημένη πορεία» αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Σαντορίνης  Αντώνης Παγώνης .

«Αναμφίβολα η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι κέρδος για την κοινωνία και τη νεολαία, κι οι επιτυχίες των αθλητικών σωματείων μας γεμίζουν χαρά και μας υπενθυμίζουν την ανάγκη να στεκόμαστε δίπλα στις ομάδες μας.

Ως Ένωση ξενοδόχων Σαντορίνης ευχόμαστε στη Θύελλα Καμαρίου να καταφέρει να ανέβει στη ‘Γ εθνική και η τοπική αυτοδιοίκηση να μεριμνήσει για το πολυπόθητο γήπεδο που θα αποτελέσει σοβαρό κίνητρο και προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Σαντορίνης

Αντώνης Παγώνης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: