ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τα δικά τους παιδιά, που πρόσβαλαν τη Βουλή λυπούνται

 


Όχι για το τρωθέν κύρος του ναού της Δημοκρατίας, αλλά γιατί την υπερασπίστηκε ο Πρόεδρός της!

«Η δικαιοσύνη έκανε αμερόληπτα τη δουλειά της» που άφησε ελεύθερο τον ακροδεξιό τέως Σπαρτιάτη βουλευτή, λέει ο πατέρας του ταραξία. Αλλά, «Λυπάται για τον κύριο Τασούλα που πήρε μια τέτοια απόφαση», ώστε να αποβάλλει τον ακροδεξιό παληκαρά από την Βουλή κια να καλέσει την Φρουρά να τον παραλάβει για τα περαιτέρω. Κι αν η πράξη του προβλέπεται να τιμωρείται έως 10 χρόνια φυλάκιση, εντούτοις αφέθη ελεύθερος!.

«Ο κύριος Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος. Δεν επιβλήθηκε κάποιος τυπικός περιοριστικό όρος. Επειδή όμως είναι εν ενεργεία βουλευτής, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον Κύριο Γραμμένο (σ.σ.: της Ελληνικής Λύσης) στα 50 μέτρα» είπε η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φλώρου.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Φλώρος μιλώντας στους δημοσιογράφους, αφού πλέον είχε αφεθεί ελεύθερος.

Και συμπλήρωσε:

«Όμως έπραξα απολύτως λάθος δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή στους χώρους του Κοινοβουλίου» είπε δήθεν μετανοώντας.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του δεν υπήρξε γρονθοκόπημα στο επεισόδιο που έγινε χθες (25/4/24) στη Βουλή.

Όπως είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου: «Η δικαιοσύνη έκανε αμερόληπτα τη δουλειά της. Λυπάμαι για τον κύριο Τασούλα που πήρε μια τέτοια απόφαση».

Έτσι είναι στο χώρο της Δεξιάς: Τα δικά τους παιδιά, που πρόσβαλαν τη Βουλή λυπούνται. Όχι για το τρωθέν κύρος του ναού της Δημοκρατίας, αλλά γιατί την υπερασπίστηκε ο Πρόεδρός της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκτροπα μέσα στη Βουλή σήμερα μεταξύ ακροδεξιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: