ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια του ΠΕΑΚ Πάτρας στην ομάδα του ΝΟΠ


Για την παραμονή της στην Α' Κατηγορία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης

«Ο πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, συγχαίρουν την ομάδα του ΝΟΠ για την παραμονή της στην Α' Κατηγορία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους..

«Η προσπάθεια των αθλητών των προπονητών και της Διοίκησης, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα που μας κάνει όλους περήφανους και αυξάνει τις υποχρεώσεις μας απέναντί τους.

Και αυτό γιατί η νέα αγωνιστική περίοδος φέρνει στην μεγάλη Κατηγορία δύο ομάδες της Πάτρας τον ΝΟΠ και την ΝΕΠ σφραγίζοντας την μεγάλη παράδοση της πόλης στη υδατοσφαίριση.

Ευχόμαστε από καρδιάς τις δύο ομάδες να ακολουθήσουν στην μεγάλη κατηγορία  και οι γυναίκες της ΝΕΠ και δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: